Şimdi Ara

Mecliste kavga cikti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

medeni batı lolipop severler ile yapar yine yapar pisliğini, ülke olarak belirtmene gerek yok hepsi de geç bence, dünyanın gerçeği de budur bir yerde diyebiliriz, tamamen ikiyüzlülük rol ve kahpelik, senin düşmanın onun kahramanı mesela, hep aynı kerane

• Bunlara oy verenler utansın. Ben vermedim.

• Rejim değiştikten sonra AKP ideoloji olarak radikal/terör ideolojisi olarak değerlendirilebilir. Bir avuç kuduz sahipsiz sokak itlerinin Türkiye’yi dünyaya rezil etme hakkı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dünya'nın önde gelen medya kuruluşları, TBMM'deki görüntüleri manşetlere taşıyarak, okuyucularına aktardı.

Financial Times, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çıkan kavgada üç milletvekili yaralandı" başlığı ile verdiği haberde "31 Mart seçimlerinde AKP'nin kurulmasından bu yana en ağır yenilgisini almasının ardından Türk siyasetindeki gerilimin daha da arttığını" yazdı.

The Guardian, yaşanan olayı "Düzinelerce milletvekilinin yumruk yumruğa kavgaya karışmasıyla Türkiye parlamentosu kaosa sürüklendi" başlığıyla haber yaptı.

Sky News, "Türk parlamentosu hapisteki muhalif siyasetçiyle ilgili toplantı sırasında yumruk yumruğa kavgaya tutuştu" başlığını atarak, TBMM'deki gergin anlara dikkat çekti.

Reuters, "Türk milletvekilleri, hapisteki muhalefet milletvekiliyle ilgili tartışmalar sırasında arbede çıkardı" ifadelerine yer verdi.

Fox News'in yaptığı haberde ise "Türk parlamentosu, hapisteki muhalefet lideri yüzünden kaotik ve kanlı bir kavgaya sürüklendi" başlığı kullanıldı.

Independent da yaşanan kavgayı paylaşarak, "Hapisteki muhalefet milletvekili için Türk parlamentosunda kavga çıktı" ifadelerine yer verdi.

Daily Express, olayı "Öfkeli milletvekilleri arasında büyük bir kavga çıkarken Türkiye'nin parlamentosunda kaos yaşanıyor" başlığıyla okuyucularına aktardı.

Associated Press, kavgaya dair "Türkiye'de milletvekilleri, hapisteki meslektaşlarıyla ilgili tartışma sırasında kanlı bir kavgaya tutuştu" ifadelerini kullandı.

Jerusalem Post, "Türk parlamentosunda terörizm suçlamaları ve yumruklar havada uçuşurken arbede çıktı" başlığını attı.

Gulf News, olaya ilişkin "Türk parlamentosunda görevden alınan milletvekili nedeniyle arbede çıktı" ifadesini kullandı.

Der Spiegel, "Türk parlamentosunda arbede çıktı" başlığıyla kavgayı haberleştirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zamandır kavga dövüş görmüyorduk. AKP'li milletvekili bu eşkıyalık ihtiyacımızı karşıladı hamdolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Ağustos 2024; 13:27:28 >
  • mustf9 kullanıcısına yanıt

ahmet şık tanımam. ben zaten 45 senedir yurt dışındayım. Mecliste konuştuklarından veya diğer tip partili milletvekillerin konuşmalarından hiç teröre destek verdiklerini hissetmedim. Bilakis iktidarın yolsuzluklarında zengine peşkeş çekilen paralardan veya yandaş firmalara verilen ihalelerden ya da tarikatlara cemiyetlere vakıflara aktarılan halkın paralarından bahsediyorlar. Bu adamlar sosyalist. terörist değiller ki. Türkiye yi ülkeni sevmek için ille de sağcı mı olman lazım. Solcu olursun komunist olursun ama türksün. İdeallerin farklıdır. Çocuktum Amerikan donanması boğazlara geldiği zaman marchal yardımı içim gine bu solcular karşı gelmişti. Ama bütün medya onları terörist ilan etmişti ama hatırlıyorum dedikleri bir bir ortaya çıktı. Uçak üretiyorduk kapattık. Araba üretecektik kapattık. Kendi tohumumuzu ekmeyim amerika tohumu ekiniz dediler bizleri kendilerine muhtaç bıraktılar. Bizleri esir aldılar bugünün özeti.

• Adam kürsüye bir yemin etmek için bir de adam dövmek için çıkıyor.

Onun dışında kaldır el indir el

Salla başını al maaşını.

• Bizim vergilerimizle maaş alan bizim seçtiğimiz bizi temsil etmesi gereken kişiler soytarılık yapıyorlar ve cezaları yok.Saka gibi bir ülke olduk.

• Memleket tımarhaneye dönmüş, en azından bizi sirk hayvanı gibi eğlendiriyorlar, aldıkları maaş da 200 kağıt biraz iş aksiyon olsun.

Ara sıra mecliste böyle kavga çıksın hepsi birbirine girsin, yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

• Türkiye Büyük MİLLETVEKİLİ Meclisi

Demokrasi, halkın kendi kendini yönetmesidir. Hayır, milletvekillerinin kendi keyiflerine göre hareket ettiği sadece kendilerini veya destekçilerini düşündüğü sistemin adıdır. Bunlara 12 implant bedavaydı. Demokrasi gereği 32'ye çıkarırlarsa şaşırmayın

Biz halkta da suç var. Şöyle diyoruz; öncekiler çaldı yedi, biraz da bizden olanlar çalsın yesin.

Siyasetçi bozuntusu da şöyle diyor; bizden öncekilerin bozduğunu ben niye düzelteyim. Devletin malı deniz yemeyen keriz.

Platon yine haklı çıktı.

"Demokraside meclisler ahır gibidir. İçeridekiler tepişir ama tekmeyi hep dışarıdakiler yer."

Yıllarca siyasilerin kişisel inançlarını sorguladık bir şey değişmedi. Sorguladığımız şeyi yeniden ve yeniden sorgulamaya yeltendik, düdüklenmeye devam ediyoruz.

Siyasilerin dillerinden düşürmediği demokrasiyi sorgularsak neler değişir acaba? Küçük bir şüphe oluşsa hemen bir piyon çıkar ve derki; Kardeş onu boşver bak Allah yok biliyon mu dinler yalanmış der. Sanki bir tek kendisi sorgulamış gibi. Yıllardır sorgulanan şeyi yeniden temcit pilavı gibi önümüze sunar. Kendisinin de savunduğu sorgulanmamış şeyi manipüle ederek korumaya çalışır, hedefi başka yöne çeker.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Yahudiler korkak millettir biliyosun üstadım :) Anca konuşurlar... Sonra bir babayiğit çıktı mı karşılarına hop alta doldur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 19 Ağustos 2024; 16:1:52 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Konuşulan konudan bağımsız yazmak isterim AK Partililer ve onlara hizmet edenler artık böyle, istenmeyen bir unsursanız bu şekilde kaba kuvvete başvurarak şiddetle konuşursunuz çünkü bilirler ki kendileriyle uzlaşı sağlamak mümkün değildir. İçinde bulunduğu durum dolayısıyla AK Partili olan ama olan biteni görüp üzülenlere gerçekten yazık oluyor çok acınası şeyler bunlar. Benim solcu kardeşimi bile kendilerine benzettiler kamuda çalışıp hep böyle tiplerle muhattap olduğu için, inanın bazen hayata küsüyorum. Bu arada haber bültenlerinde görüldüğü üzere emir alıp yapıyor o işi saldırgan milletvekili, altına yatana lanet olsun 🤮🤮🤮

Özlerinin dışavurumu budur çok zevk alırlar, hem vahşet dolu hem de Roman Çingene tadında bir kaos karmaşa oluyor, takım elbise iyi giyim örtmüyor o bedenlerindeki orantısızlığı gelişmemişliği, saldırganın garip bir görünümü var...

Bu arada 2 taraf da haksız; Can Atalay, Selin Sayek Böke gibi Hataylı simalar çok pislikler, "yeraltı"ndan çıkma bölüm sonu canavarı gibi sahte muhalif yaratıklar onlar da, inanın en ufak fikriniz yok benim de hiç yoktu, hiç bakmayın dış görünüşlerine bambaşka kahpelik var o Hataylı isimlerde 🤮🤮🤮

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de yumruk atıp yere düşüyor ya :D çok güldüm Allah affetsin meclis meclis değil boks ringi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.