Şimdi Ara

Mecool BB2 Pro Tv Box (3GB DDR4 Ram+ 16 GB Rom + Android 6.0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android box almayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından 2016 Temmuz ayından beri kullandığım cihaz hakkında görüşlerimi paylaşmamın iyi olacağını düşündüm. Cihazı 66$'a Aliexpress'ten satın aldım, satıcı 30 dolar altı olarak gönderdiği için herhangi bir gümrük sorunu yaşamadım.

3 GB DDR4 RAM ve 16 GB ROM'a sahip Android 6.0 işletim sistemli, performans olarak kesinlikle üzmeyen bir android box. Kablosuz bağlantısı 2.4GHz+5.0GHz Dual Band özelliğine sahip ve modem ile aradaki mesafeden dolayı(bu nedenle harici antenli bir cihaz arayışına girmiştim) almadan önce aklımda soru işaretleri olmasına rağmen yavaşlık, bağlantı kopması gibi sorunlarla karşılaşmadım.
    Üzerinde Kodi 17.4 bulunuyor; Exodus, Quasar eklentileri ile izlediğim film ve dizilerde herhangi bir takılma yaşamadım. IPTV özelliğini kullanmadığım için herhangi bir yorum yapamayacağım. 4K ve h265 codec desteği bulunuyor, 4K televizyonum olmadığı için yine bu özelliğini test etme şansım olmadı fakat h265 codec desteği olması büyük avantaj. h265 ile oluşturulmuş videolar aynı kalitede h264 codec ile oluşturulmuş videolara göre çok daha az yer kapladığından mümkün oldukça h265 videoları tercih ediyorum.

Tüm cihazlarda olan HDMI, optik, Av, USB, MicroSD, LAN(1000 Mb) kart girişlerine sahip. Tek eleştireceğim yönü sadece 2 usb girişine sahip olması ki bir usb çoklayıcı ile bu sorun çözülüyor. 2 TB 3,5'' ve 1 TB 2,5'' harici disklerimi sorunsuz olarak görüyor.

Android box ile gelen kumanda benim işimi gördüğü için mini klavye ihtiyacı duymadım. Sadece Usb çoklayıcıya kablosuz mouse aparatını taktım direk gördü, sadece kumanda+mouse kullanıyorum. Eğer Exodus, Quasar, vb eklentiler ile bolca vakit geçirmeyi düşünen varsa klavyeli kumanda veya mini klavye şart, kendi kumandası üzerindeki tuşlarla arama yapmak zaman alıcı.

Acaba video oynatırken takılma yapar mı, Ram sıkıntısı yaşar mıyım diye aklında soru işaretleri olanlara tavsiye edeceğim ucuz bir video oynatıcı.

Sadece video izlemek amacıyla aldığımdan hiç oyun kurmadım, oyunlardaki performansı hakkında en ufak bir fikrim yok maalesef.

Umarım android box almayı düşünen arkadaşlara bir faydam olmuştur.

Mecool BB2 Pro Tv Box (3GB DDR4 Ram+ 16 GB Rom + Android 6.0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adurgun -- 11 Ekim 2017; 9:54:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.