Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MECOOL KM2 TVbox Netflix 4K Sertifikalı
-
-
Takas ile ilgili bir şey yazmamışsınız. Intel® Compute Stick STCK1A32WFC ile takas düşünür müsünüz. Lisanslı windows 10 versiyonu.
https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/86612/intel-compute-stick-stck1a32wfc.html
-
yoğunluktan bakamamıştım şimdi gördüm. takas düşünmüyorum.
Orijinalden alıntı: alimaruf1111korsan apkları destekilyomu kaçak filmlerini patlamadan açıyomu aptoi gog paly desteği varmı giriş çıkışları eler ist neresi inr varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaz satılmıştır. İlanı silmeyi bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Hocam selamın aleyküm bir konuda danışmak istedim.
Bendede stick computer varda intelin youtube teknoseyir videoalrına bakınca windows 10 upgrade edince loop düşüyor windows acılmıyor filan dendi. O sorun çözüldü mü acaba.
-
Bendeki ilk çıkan ve windows 8.1 ile gelen versiyondu. Sorunsuz şekilde 10'a yükseltmiştim. Geçen yıl sattım, son durumu nedir bilmiyorum.
-
şişliye gel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X