arkadaşlar herkez bu internetten medal of honor oynamayı söylüyor çok sarıyomuş acaba medal of honor kaçtan bahsediliyor medal of honor heroes mi yoksa medal of honor 2 mi?
ben burda avatarım hakkında konu açmamıştım sorduğum soruya cevap bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: AlperenAkb
ben burda avatarım hakkında konu açmamıştım sorduğum soruya cevap bekliyorum.
ciddi olamazsın
arkadaşım benimle bir sorunun mu var diğer konuda yazdığım biraz zoruna gitti heralde.
arkadaşım tartışmayı başlatan sensin resimdeki jojo mu dedim sen avatarım hakkında konu açmadım dedin sana avatar hakkında konu açtın diyenmi oldu sadece avatarı sordum buda suçsa tmm haklı olan sensin afedersin ama beni tersleyeni bende terslerim insan gibi cevap verseydin bende insan gibi cevap verirdim sana
suç değil tabiki ama konuda avatar değil alakasız sorular soruyorsunuz ayrıca kimse sizi terslememiş.anlaşılmıyacak bir şeyde değil
arkadaşım ben burda seni terslemedim sen gelmişsin alakasız bir soru sormuşsun dalga geçmek maksadıyla tepkim buna
Sproob
arkadasim ortaligi karsitirmis biraz psp icin hali hazirda 1 tane medal of honor var internet uzerinden oynayabilirsin bende biraz oynamistim zamaninda eglenceliydi tavsiye derim torrentten falan mumkun modal of honor psp yazarsan karsina cikicaktir
psp için ea games in çıkardığı 2 adet medal of honor var 1)medal of honor heroes 2)medal of honor heroes 2 ikisinide oynadım fakat 2 daha zevkli diyebilirim online olayı gerçekten çok sarıyo loby de her gün her saat online bir oyun bulmanız mümkün.
arkadaşlar ben medal of honor yükledim medal 2010 gözlüklü adam var resimde si yah beyaz resim ona bi çözümü olan cevaplasın lütfennn önemlii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme