Bildirim
Medal of honor warfighter
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam sistem yerine oyunu yorumlayayım bence alma çok kötü bir oyun sırf bitirmiş olmak için bitirdim.Hele bir sniper bölümü var atış hissini o kadar rezil yapmışlarki 20. deneyişimde falan geçtim vurulmuyor adamlar bir türlü.Parana yazık daha iyi oyun alabilirsin onun fiyatına. -
Yıl olmuş 2014 hala kaldırır mı diyenler var... Bir zahmet google a medal of honor warfighter sistem gereksinimleri yazmayı dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
multiplayer oynamak için dedim sararmı multiplayer -
can it run diye bir site var oradam baktım kaldırıyor -
MP'si boştur kim oynayacak rezil oyunu. -
güzel multiplayeri olan bi oyun söylersen güzel olur -
Sistemine göre Battlefield 3 veya Call of Duty serisinden birisi olabilir.En kötü Call of Duty 4 olabilir hala oynanıyor. -
call of duty'in fiyatı biraz pahalı daha ucuz bi oyun yokmu {bf3 ü hala oynuyorum} -
Hocam steam'den falan oyun aldığım için kutulu piyasasını pek takip edemiyorum ama internete bakarsanız bulursunuz hepsini.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X