Şimdi Ara

Medal <<- Oyunlardaki en iyi anları kaydetme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır FPS oyun oynayan biri olarak tan, oyunlardaki en iyi anları yani fragleri bir kaç program ile kaydedip, editleyenler için bu programı incelemelerini tavsiye ediyorum...
    Eski yöntemlerle uğraşıp bu süreci tamamlamak oldukça zahmetliydi ta ki bu program ile tanışana kadar...

Programımızın adı Medal.

Highlight dediğimiz en iyi olduğunu düşündüğünüz anı yakalamak daha önce bu kadar kolay olmamıştı hem de tek tuşla...
    Kendi cliplerinizi tek bir tuşa basarak (Standartta F8 olarak ayarlı ancak değiştirilebiliyor.) 15,30,45 ve 60 sn uzunluğunda bir videoya dönüştürebiliyorsunuz. Tabi bu belirttiğim süreleri düğmeye bastıktan itibaren geriye doğru düşünebilirsiniz. Sadece programın ayarlarından istediğiniz süre aralığını 1 kere seçmeniz gerekecek.

Program aynı zamanda oluşturulan bu clipleri Medal'a kayıt olurken ki accountunuza anlık upload ederek sizin profiliniz için oluşturulan sayfada hızlıca yayınlayabiliyor. (Tavsiyem ayarlardan hemen upload işlemini kapatmanız olacaktır yoksa anlık upload ettiği için özellikle online oyun oynayanlar için ping oluşturabilir.)
    Şahsen oyunum bittikten sonra ben manuel upload ettiriyorum.

Bu arada bir çok oyunu desteklediği için (sadece benim gibi FPS oyuncuları değil, diğer oyunların oyuncu kitleside bu programdan faydalanabilir. ) oyunu açmadan önce masaüstünde arka planda yazılımın çalıştığına emin olmayı unutmayın...

Program aynı zamanda Windows, iOS ve Android için mevcut. Mobil sürümlerde accountunuza ulaşıp videolarınızı inceleyebiliyorsunuz ve videolarınıza yapılan yorumlara anlık cevap verebiliyorsunuz.

Başlıca diğer özelliklerini sayarsak (Yukarıdaki görselin biraz özet anlatımı diyelim);

- Aslında program tek başına sadece video kaydetmiyor, kendi oyuncu topluluğunuda oluşturmakta. Oluşturmuş olduğunuz her clipten, izleyiciler tarafından beğenilirse donation alabilme imkanı sağlıyor.
    - Oluşturacağınız klipler için bedava cloud yedekleme ortamı vermekte...
    - Diğer programlardan farklı planda öne çıkmasını sağlayan diğer bir özellik ise Discord programı ile entegre çalışması.
    - Discord üzerinde geliştirdikleri "Donation-Bot" bile sadece Discordüzerinden size Donation kazandırabiliyor.

Medal'ı bu 3 platformda da kullanmak isteyenler ilgili linkten erişebilirler :

Medal ile kaydettiğim bir klibi burada paylaşmak gerekirse ;
    medal.tv
    PUBG - Long distance never important for Pros. Killed with M24 by n0rther.
    https://medal.tv/clips/4183080/3b6d7f5625a1

Not: Program hakkında aklınıza takılan, çözemediğiniz bir konu var ise tecrübem doğrultusunda destek olmak isterim. Görsel boyut kısıtlarından dolayı buraya screenshot upload edemedim.

Bol fraglar, iyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 21 Mayıs 2019; 21:42:39 >

• Hoşuma gitti indirip deniyicem. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program pratik görünüyor , pubg oyununda işe yarar gibi deneyelim bakalım . Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.

• Kurdum , baya basarili ....

• Nvidia GeForce Experience iş görüyor ekstra programa ihtiyaç duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgshadow -- 19 Mayıs 2019; 19:52:33 >
  • bgshadow B kullanıcısına yanıt
    Tercihtir ancak aynı şey değil, bu otomatik olarak upload edip hazırlıyor ayarladığında...
  • BrutaL1tY kullanıcısına yanıt
    Sen bile manuel upload yapıyormuşsun. Otomatik upload yapıcaksa zaten hesaplarına bağlayabiliyorsun. Ayrıca düğmeye basmadan otomatik olarak en iyi anları yakalıyor ShadowPlay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgshadow -- 20 Mayıs 2019; 2:34:27 >
  • Reklam kokan hareketler. Shadow Play gayet yeterli üstteki yoruma katılıyorum açıklamış işte, sen sırf reklam peşindesin.

Ben manuel upload etmeyi tercih ettiğim için öyle yapıyorum. Yukarda detayları farklılaştırmaya gerek yok. İsteyen istediği yazılımı kullanır, aşağıdaki de karşılaştırma tablosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 20 Mayıs 2019; 17:25:21 >
  • BrutaL1tY kullanıcısına yanıt
    Bunu ana mesaja eklesen daha iyi olur. Ayrıca Türkçe olarak açıklasan bilmeyenler için faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgshadow -- 20 Mayıs 2019; 20:22:39 >
    hallettim, öneri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.