Şimdi Ara

Medeniyet TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık bilimlerini yazsana şstanbulda devlet istiyorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tip istiyorum dokuz Eylül,Akdeniz Uludağ vs vs geliyor hepsi ben istanbulda ailemle kalmayı düşünüyorum diğerlerini secmezsem çok bişey kaybeder miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun yeri üsküdar merkeze 5 dk,hastanesine max 15 dk. Nasıl beğenmediniz?

• Son soruma cevap verebilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: VictorVolvo10

Hocam tip istiyorum dokuz Eylül,Akdeniz Uludağ vs vs geliyor hepsi ben istanbulda ailemle kalmayı düşünüyorum diğerlerini secmezsem çok bişey kaybeder miyim

Sağlık bilimleri istanbulda üniversite?

Ben medeniyeti seviyodum yani bilmiyorum ben olsam ben de istanbul yazardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende medeniyet düşünüyorum tek sorun medeniyet sıralamanın hakkını verir mi daha sonraki yıllarda gelişir mi

• Bilen birileri fikirlerini belirtirse sevinirim

• ben gittim konuştum yeni şeyler yapıyolar kadavralar falan geliyo bu sene yeni şey açtık dedi oraya gelcek dedi gelişiyo yani uni
  • Bu iyi olur sanada teşekkür ederim hocam

• Fikri olan yazarsa sevinirim

• Medeniyet tıp la ilgili bişeyler bilen aydınlatsın lütfen çevresindende olabilir

• Arkadaşım medeniyet lokasyon olarak bence anadolu yakasının en merkezine oturtulmuş bir üniversite ben bunu avantaj olarak görüyorum.(bu kadar kıymetli bir arsayı nasıl vermişler bilmiyorum) Doğru kampüsü küçük ve kadıköy tarafındaki kampüsünün arkasında devasa gökdelenler yükseliyor bunlar dez avantaj ama öğretim üyelerinin çoğunun özenle seçilmiş olmasını, istanbulda (istanbulda okumak iki okul okutur evlat) olmasını ve göztepe hastanesini(göztepe hastanesi anadolu yakasının en kalabalık hastanelerinden) da hesaba katınca bence kesinlikle tercih edilebilecek bir üni. Şahsen bana cerrahpaşa gelmeseydi marmara yerine onu tercih ederdim.

• Çok teşekkür ederim hocam

• arkadaşımla senle aynı durumda ayni ikilemde tercih fuarını gezerken ist.bilim üni ile konuştu tam burslu oluyor medeniyette oluyor ist. çıkmamaya karar verdi bu iki üni arasında kararsız bize bi fikir verirr misiniz lütfen vakıf vs. devlet yani bu arada bilim evine 10 15 dk otobüsle
  • Hocam bilim Üniversitesi yerine medeniyeti tercih ederdim.cunki devlet başta ve gelisen bi üniversite. Şuanda iyi zaten fiziki olarak problem olabilir.devlet Üniversitesi eğer özel çok marka değilse daha mantıklı hocam.medeniyet zaten tıpı hakkını veriyor ve göztepe hastanesi var böyle düşün. Yani kısaca medeniyet çok daha makul duruyor bilimin yanında.

• Fikri olan paylaşırsa sevinirim

• Bilgisi olan paylaşabilir mi

• Medeniyet tıp bilgi sahibi olan paylaşırsa iyi olur

• Arkadaşlar bilgisi olan

• Bende zamanında gazi uludağ ve medeniyet arasında kalıp medeniyet yazdım istanbuldan cıkmamak icin iyiki de yazmısım. Eğitimi bence gayet iyi maketler laboratuvar malzemeleri gani gani eksik malzeme yok eğitimde iyi tek sorun kampüsü liseden hallice ama istanbulda istanbulda okurken kampüse gerek mi var git kadıkoye takıl hem bu sene okul türkçe sıralamasıda artar bence marmarayı bile gecebilir 3 4 seneye cünkü marmara ingilizce direk cok tercih edilmiyor hastane desen suan yıkılıp tekrardan yapılıyor sıfır hastaneye gidecen göztepe anadolu yakasının en kalabalık hastanelerinden okul desen direk partinin okulu sürekli gelişicek o yüzden okulu baska bi bölüm olsa yazma derim ama BENCE tıp için yazılır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.