Şimdi Ara

Media markt Desire HD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BADA kullanmış birisi olarak ta ( wave 8500 GT ) , şu an DHD var. BADA ya 1 ay dayanabildiğimi rahatça söyleyebilirim.

Ekranı ile hava atmak isteyenler ( S-amoled - WAVE 8500GT ),
    3G interneti kullanmayacaklar yani telefonu aldığı gibi kullanacakların BADA almasında asla sakınca yok :) Symbiandan iyidir :)

Bunun haricinde, yığınla progam yüklemek isteyenler, Güzel bir GPS yazılımı isteyenler, veya aradığı programı bulmak isteynler, ADam gibi msn isteyneler :)
    Bada bu kişileri zorlar.
    Ben 1 ay zor dayandım.

Çok parası olupda ANDROİD in yüksek perf çalışması için pahalı cihazlara da asla gerek yok. Samsung'un uyguna gayet yeterli android cihazları var. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 6 Nisan 2011; 13:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Masters

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

marketin güncellemesi çıktı indirilebilir haberin olsun

Bende desire var vodafoneden aldım bende indirebilir miyim,ve nereden indirebilirim?

market yerine applanet indirin arkdaşlar. markete gerek kalmaz. marketteki paralı uygulamarıda bedava indirebilirsiniz.www.applanet.net
  • Şu anda diğer media marktlarda fiyatlar nedir arkadaşlar. Eskişehirdeki 1500 liraya satıyor. Bizdend aha ucuz satan bulursanız falan filan diye vıdı vıdı ediyorlar bide. Adamlar daha kendi aralarında bile fiyat politikasını tutturamamış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Şu anda diğer media marktlarda fiyatlar nedir arkadaşlar. Eskişehirdeki 1500 liraya satıyor. Bizdend aha ucuz satan bulursanız falan filan diye vıdı vıdı ediyorlar bide. Adamlar daha kendi aralarında bile fiyat politikasını tutturamamış durumda.

bence tüm media marktlarda aynıdır. değişeceğini sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.