Şimdi Ara

Media Markt Düşük Fiyat Garantisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: netten^

Vermiyorlar boşuna uğraşmayın.Ben gittim telefonu aldım bakın dedim darty de daha ucuz.Yok dediler distrübütor firma farklıdır osu farklıdır busu farklı.Tamamen tüketiciyi kandırmaya yönelik.Alın vermezlerse direk hakem heyetine başvurun

Öyle bir dünya yok . Seve seve vermek zorundalar

En kötüsü , sikayetvar.com'a yazarsınız şikayetinizi , Mediamarkt yetkilisi anında şikayetinizi değerlendirir . İşleminiz yapılır .
    Fiyat farkının iki katını vermeme gibi bir lüksleri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Vermiyorlar boşuna uğraşmayın.Ben gittim telefonu aldım bakın dedim darty de daha ucuz.Yok dediler distrübütor firma farklıdır osu farklıdır busu farklı.Tamamen tüketiciyi kandırmaya yönelik.Alın vermezlerse direk hakem heyetine başvurun

En kötüsü , sikayetvar.com'a yazarsınız şikayetinizi , Mediamarkt yetkilisi anında şikayetinizi değerlendirir . İşleminiz yapılır .

Güldürme beni.. şikayet var.comu gözünde fazla büyütüyorsun

olay başımdan geçtiği için var böyle bir dünya

ayrıca aradan 2 ay geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 9 Mart 2012; 21:19:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Güldürme beni.. şikayet var.comu gözünde fazla büyütüyorsun

olay başımdan geçtiği için var böyle bir dünya

ayrıca aradan 2 ay geçmiş

Tam olarak hangi sebepten hediye çekini vermediklerini anlamadım ama ,

Şikayetini yazdın mı şikayetvar.com'a ? Belli ki yazmamışsın ; sitedeki çoğu şikayet Mediamarkt görevlisi tarafından anında cevaplanıyor , 2-3 güne de müşteri olumlu yorum yazıyor .

Dediğim gibi öyle bir saçmalık yapamazlar . En kötü ihtimalle Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne gidersin , seve seve alırsın hediye çekini .

• Mediamarkt'tan aldığım sony tv aynı anda hem teknosada hem de mediamarkt'da 100 TL düştü. Hemi de internet sitelerinde, mağaza fiyatlarında düşüş olmadı. Durumu ilettiğimde hemen 100 TL'yi iade ettiler. Esnaflık budur koçum deyip yetkilinin sırtını sıvazlayıp 100 TL'ciğimle hemen oradan uzaklaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.