Şimdi Ara

Media Markt - Haksız Sipariş İptali (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prens

quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

MM öyle maalesef. Ben bir kere internet üzerinden sipariş vermiştim . Stoktan hızlı gönderiydi üstelik. 12 gün civarı bekledim ,tabi bu arada sürekli müşteri hiz. ile telefon görüşmeleri bugün gelecek , yarın kargoda vs vs diye bekletmeler ... 12 gün sonunda ürünlerin stokta olmadığını söyleyip iptal ettiler .

Merhaba.
    Hakem Heyeti nedense bir süre gasp edilip iade edilen bu paraları ve azalan limit yüzünden çekilen sıkıntıları dikkate almıyor.
    Para iade edilmişse olay bitmiş diyor.

Para iade edilmezse zaten hakem heyetinin ilgi alanına girmez. Resmen hırsızlık denir buna.
    Etiketinin üzerinde yer alan fiyattan almak herkesin hakkı. Stoklarını güncel tutmak firmaların sorumluluğu. Hakem heyetleri de ayrıca bomba.

Merhaba.
    Para iade edilmezse hırsızlık olmuyor:
    Arkadaş geçen yıl galeriden araba aldı. Daha sonra km düşürüldüğünü anlayınca iade etmek istedi ama galerici iade almadı.
    Savcılığa suç duyurusunda bulundu Savcı ifade bile almadan takipsizlik kararı verdi.
    Arkadaş bu karara itiraz etti ama o da red edildi.
    Resmi kayıtlara girmiş km düşürme vakasında arkadaş nerdeyse iftira ve suç uydurmadan sanık olacaktı bu yüzden hak aramasına son verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    15 gün icinde tuketi mahkemesine muracaat, diyor. çünkü belli bir fiyat miktarın üstündeki davalara Tüketici Hakem Heyeti bakmıyor.tuketicimahkeleri bakıyor.sizin klima kac tllik bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

15 gün icinde tuketi mahkemesine muracaat, diyor. çünkü belli bir fiyat miktarın üstündeki davalara Tüketici Hakem Heyeti bakmıyor.tuketicimahkeleri bakıyor.sizin klima kac tllik bilmiyorum

Merhaba.
    Heyet Madem bakmayacak neden bınca yoğunluğuna rağmen dosyayı bilirkişiye veriyor?
    Direkt Tüketici Mahkemesine başvursun deyip karar yazabilirdi.

• quote:

quote:

Merhaba.
    Heyet Madem bakmayacak neden bınca yoğunluğuna rağmen dosyayı bilirkişiye veriyor?
    Direkt Tüketici Mahkemesine başvursun deyip karar yazabilirdi.

Tüketici mahkemesine baş vuru yapılabileceğine karar verildi diyor.
    öğlede olması gerekiyormuş demek.
    hukuk işleyiş süreci öğledir.
    Belli bir tutardan sonra Tüketici mahkemeleri bakıyor. o tutarı hatırlayamadım.

• aynı şey başıma geldi 1499 baymak klima satışa sunulmuştu 100 tl iş cep kampanyası çeki ile satın aldım..
    3 gün sonra arayıp iptal ettiler.. hergün kontrol ettim ürünü tekrar 1699 olarak satışa koymuşlar..
    1000/100 tl çekimi iade edin dedim onun savaşını verdim ama geri dönüş olmadı şikayetvarda yazı yazdım
    resimler kullandım yine geri dönüş yapan olmadı.. bunu çok kişiye yapıyolar merak etme..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prens

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

MM öyle maalesef. Ben bir kere internet üzerinden sipariş vermiştim . Stoktan hızlı gönderiydi üstelik. 12 gün civarı bekledim ,tabi bu arada sürekli müşteri hiz. ile telefon görüşmeleri bugün gelecek , yarın kargoda vs vs diye bekletmeler ... 12 gün sonunda ürünlerin stokta olmadığını söyleyip iptal ettiler .

Merhaba.
    Hakem Heyeti nedense bir süre gasp edilip iade edilen bu paraları ve azalan limit yüzünden çekilen sıkıntıları dikkate almıyor.
    Para iade edilmişse olay bitmiş diyor.

Para iade edilmezse zaten hakem heyetinin ilgi alanına girmez. Resmen hırsızlık denir buna.
    Etiketinin üzerinde yer alan fiyattan almak herkesin hakkı. Stoklarını güncel tutmak firmaların sorumluluğu. Hakem heyetleri de ayrıca bomba.

Merhaba.
    Para iade edilmezse hırsızlık olmuyor:
    Arkadaş geçen yıl galeriden araba aldı. Daha sonra km düşürüldüğünü anlayınca iade etmek istedi ama galerici iade almadı.
    Savcılığa suç duyurusunda bulundu Savcı ifade bile almadan takipsizlik kararı verdi.
    Arkadaş bu karara itiraz etti ama o da red edildi.
    Resmi kayıtlara girmiş km düşürme vakasında arkadaş nerdeyse iftira ve suç uydurmadan sanık olacaktı bu yüzden hak aramasına son verdi.

fırından ekmek almaya gidiyorum.
    ben para vereceğim o da bana ekmek verecek. Paramı veriyorum çekmecesine koyuyor karşılığında ekmek vermiyor.
    Al sana dolandırıcılık.. Buna hakem heyeti bakmamalı.. Bildiğin ekmek vereceğim vaadiyle dolandırdı seni..

• quote:

quote:

TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN ve MESAFELİ SATIŞLARA DAİR YÖNETMELİK
    27866 sayılı 'Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik' madde 9 "Malın stokta bulunmaması durumu, stokta olmayan ürünü satışa sunmak suctur., mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez." Eğer müşteri aynı ürünü başka mağazadan temin edib, aradaki fiyat farkını sizden tanzim hakkına sayiptir.
    SATICI, sipariş konusu ürün veya hizmetin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması halinde sözleşme konusu yükümlülüklerini yerine getiremezse, ve ALICI'ya eşit kalite yada bir üst modeli fiar farkı yansıtmadan faeklı ürünü tedarik eder.

Merhaba.
    Bu kararı verenlerin bu maddeden haberleri yok sanırım:

Media Markt - Haksız Sipariş İptali

Diğer konuda da dediğim gibi Türkiyede hukuk yok diye birsey yok sadece işini bilmemek var. İyi bir savunma ile gerekli yerlere başvurarak hakkınızı alabilir veya karşı tarafı maddi cezaya çarpıtabilirsiniz. İyi forumlar.

• Mmarkt xperia e4g sattı.549 TL iken cekle 449 a alanlara gondermemek için 40 takla attı.

• 2 sene önce 2 tane arkadaşım mediamarkt ın sitesinden sony HX200 fotoğraf makinesi aldı 599 tl ye, 1 hafta sonra ürünü temin edemiyoruz para iadesi yapacağız demişler. ikiside itiraz etti 1 üst modelini göndermek zorundasınız diye, yaklaşık 1 ayın sonunda ikisinede 1299 tl lik sony hx300 fotoğraf makinesini gönderdiler.

sanırım bu konularda biraz sabırlı olmakta fayda var.

bende geçen ayın 30 unda sony powerbank 5000mah. ve hama aux kablosu almıştım, 7-10 gün içerisinde teslim edilecektir yazıyordu, 10 gün geçti m.h kayıt oluşturduk dedi, canlıdan bağlandım ürünleriniz gönderilecektir vs. dedi. dedim antalya şubenizde stok olarak var. mağazadan teslimat yaptırın felan ama nafile. mecbur bekleyeceğim 2-3 gün daha.

bu arada müşteri hizmetleri diye verdikleri numara call center. siz arıyorsunuz kayıt açıyorlar. mediamarkta bildiriyorlar onlar sizi arıyor. tam saçmalık yani

birde sözle alman disiplini olacak !

• Banada ses sistemini göndermek istemediler.Onlara dedimki ekran görüntüsüyle beraber yarın kargoya vermezseniz almanya merkeze şikayet edeceğim.Ertesi günü kargolandı.Hemde tertemiz.Netekim Bizim insanımız insan değil.(Özeleştiri:(Hepimiz yaptığımız iş de pisliğiz)
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Klimalar iç ve dış ünite olarak ayrı ayrı satılmaz ki ? Nasıl fiyat girerken bu ikisini toplayıp mı fiyat çıkarıyorlarmış ?
  • Aynı olay bugün benim başıma geldi. 949 TL ye çamaşır makinası aldım. 12 gün bekledikten sonra M.H arayıp ürün elimizde yok 9-10 gün içinde para iadesi yapılacak dedi. Şimdi arayıp üst modelini gönderin diye diretsem sonuç alır mıyım ?
  • mediamarket=pişmanlık
    pişmanlık=mediamarket
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.