Şimdi Ara

MEDİA MARKT ŞİKAYET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşlar, kredi kartından taksitli çekilen bir ürün iade edildiğinde kartın limiti toplam ürün tutarı kadar açılır. Yani tekrar alışveriş yapabilirsiniz. Sadece 12 ay boyunca hesap özetinde bir + bir de - işlem görülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kareem Said'

quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

quote:

Beyler ps4 stoğu açtılar sonra iptal ettiler.Hemde parayı taksitle ödeyeceklermiş bence topluca şikayet edelim

Zonguldak sony işi olmadı değil mi kardeşim. En son aradığımda 2 tane gelecek dedi. Nasıl iştir yahu

aynen oyle oda komsuna vermis Arcelik beko gezerim heralde

merkez yön mağazasının arkasında arçelik bayisi açıldı oraya sordum dün 1 hafta içinde gelecek dedi sana özelden telini yollayayım bir konuş istersen.

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Aga bu konuda ne kadar eminsin? Benim basima geldi bir kere + - muhabbeti oldu neredeyse limitin yüzünden BDDKya basvurmak üzereydim!
  • Arkadaşlar almancası olan birisi almanca bir şablon hazırlayabilir mi? Sadece sipariş numarası değişken olsun. Almanya şikayet mailine gönderelim. Şerefsizler simit bile satamasın yedikleri cezadan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ps4 stoğu açtılar sonra iptal ettiler.Hemde parayı taksitle ödeyeceklermiş bence topluca şikayet edelim

Zonguldak sony işi olmadı değil mi kardeşim. En son aradığımda 2 tane gelecek dedi. Nasıl iştir yahu

aynen oyle oda komsuna vermis Arcelik beko gezerim heralde

merkez yön mağazasının arkasında arçelik bayisi açıldı oraya sordum dün 1 hafta içinde gelecek dedi sana özelden telini yollayayım bir konuş istersen.

Bekliyorum hocam çok makbule gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yarın kaymakamlığa gidiyorum tüketici mahkemesine . Ne olur bilinmez ama şikayet edicem
  • Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Güzel olur. Emsal olur bizim icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

Güzel olur. Emsal olur bizim icin

Detayları yarın bildiricem sizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

Aga bu konuda ne kadar eminsin? Benim basima geldi bir kere + - muhabbeti oldu neredeyse limitin yüzünden BDDKya basvurmak üzereydim!

Ben bankada çalışıyorum çağrı merkezinde. En azından benim çalıştığım bankada böyle ama diğer bankalarda da aynı olmalı.
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Ozaman dogrudur. Tskler!
  • Gitti gidiyor Mediamarkttan bir adet TV aldım. Hayatımda yaptığım en büyük hataydı

. Satıcı ne cevap veriyor ne ürünü gönderiyor. GittiGidiyor müşteri hizmetleri ise sadece satıcıyı koruyor ürünü iptal etmek istediğimde asla izin vermiyor.
    Kargolama süresi bitmeden iptale izin vermiyorum diye belirtiyor. o zaman gönderin diye belirtiyorum daha 5 gün oldu bekleyin diyorlar. Bundan sonra asla ve asla GittiGidiyor'dan alışveriş yapmıycağım.

Herkese tavsiyem 500-600 TL ucuz olsa bile kesinlikle alışveriş yapmayın medıamarkt ve gitti gidiyordan yoksa kesinlikle mağdur olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.