Şimdi Ara

media markt ve digicom aleyhine açtığım davayı kazandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_102327040/mpage_7//tm.htm#116255933

media markt ve digicom aleyhine açmış olduğum davayı kazandım. binlerce kişiyi ilgilendirdiğini düşünüyorum.

ışık sızması ve bulutlanma problemi çıkan sharp 60 uq10 model tv.yi iade etmek istediğimde media markt ve digicom ikisi de bana iade kabul edemeyeceklerini istersem ürün değişimi yapabileceklerini ifade etmişlerdi.

ayıbı kabul ediyorsanız ürün iadesi hakkımı da kabul etmelisiniz dediğimde bizim uygulamamız bu yönde gibi hukuk dışı bir cevap almıştım.

konuyu tüketici mahkemesine taşıdım. 1,5 yılda sonuçlandı ama kazandım. sonuçta avukatlık ve dava masrafları dahil ürün bedelini iade alacağım ve 1,5 yıldır da tv.lerini kullanmış oldum.

o paraya gidip yine bir tv. alacağım. fakat kesinlikle internet üzerinden alacağım ki sorun çıktığında koşulsuz olarak 14 gün içinde iade hakkımı kullanabileyim.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabahattin ali -- 21 Nisan 2016; 10:40:28 >

• mediamark internet üzerinden alışveriş pislik Ötesi birşey,Tv iade 3-4 ay uğraştığı tüketici hakem heyetine şikayet olmasaydı bu süre uzayacaktı.

Horoz kargo bunların taşıyıcısı, Tv üstü açık kamyon kasasında gitti, yağmur yağsa ne olcak :D araçları ile hurda toplayan veya mal satan esnafın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar katılıyorum size
  • Mesajınızı yeni gördüm, sizin adınıza çok sevindim. Ancak, haklı olduğunuzun bariz belli olduğu bu davanın lehinize sonuçlanması için bu kadar süre geçmesi, tam bir hukuk ayıbı olmuş. Neyse, ülkemiz şartlarında buna da şükür. Umarım yeni televizyonunuzda, bu sefer şansınız yaver gider.
  • Öncelikle geçmiş olsun..
    O tv iki sene önce 9000 TL idi..
    Bu rakamı iade ediyorlar değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.