Şimdi Ara

Media Oynatıcı yardım tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avr bi sistemim var ve sony projeksiyon cihazım var amacım sadece hdd'den yaklaşık boyutları 25-55gb arasında olan görüntü ve ses efektleri kırpılmamış film izlemek

avr sistemimden sesi optik kabloyla "alacağım" media playera media playerdan hdmi kabloyla görüntüyü projeksiyona aktararak izlemek istiyorum..

benim için önemli olan altyazıları sorunsuz çözücek ve en önemlisi DTS-hd MA, Dolby TrueHD, DTS yani aklınıza gelen tüm ses kodeklerini çözmesini istiyorum..

Çünkü filmler orjinal film gibi hiç bi şekilde sesde kırpılma yok.. min ses değeri 1500 kpbs lerde

bunun için bana tavsiyeleriniz ne olabilir ?

• logizoom L kullanıcısına yanıt
    350 tl ye himedia q3
    659 tl ye himedia q10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 saattir himedia q3 cihazının yorumlarına konularına bakıyorum.

gerçekten beni üzmiyecek bir cihaz heralde değilmi ? işin aslı sadece film izlemek için alacağım için diğer özellikleri kullanmayacağım için öyle bir cihaz arıyorum daha ucuz fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logizoom -- 13 Ekim 2015; 23:48:42 >
  • logizoom L kullanıcısına yanıt
    300 350 civarı boyle stabil baska cihaz yok

Zaten alırsanız baska bir sey le uğraşmayın malum android ne olacagi belli degil update de yapmayın. Hic birsey de kurmayın torrent indiriyor. Film izleyin YouTube a girin crome da dizi bakın baska da bir sey yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler eray

yinede diğer arkadaşlardan farklı cihaz tavsiyeleri varsa alabilirim..
  • Arkadaşlar himedia q3 den başka bir cihaz isteklerime uygun önerebilecek olan biri varmı ?
  • arkadaşlar başka yardımcı olabilecek kimse yokmu ? cihazı kullananlardan yorum alabilirsek sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.