slm arkadaşlar ben geçen ay pc me format atıp yeniden xp yi kurduktan sonra media playerda ve vinampta videoları bozuk göstermeye başladı. yani videolar kırmızı ve karanlık bir tonda gösteriyor. sadece total video converter programının plyerında normal bir görünüm var. acaba bu program diğer media playerları etkiliyor olabilir mi? win mplayerin video ayarlarıyla da oynayamıyorum. sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?
Büyük ihtimal codec eksikliği var.Nimo codec pack veya k-lite codec packlerinden birini yüklersen sorunun kalmaz.
teşekkürler bir deneyelim bakalım faydası olacak mı?
Aşağıdaki konudan istediğiniz kodek paketi ile video oynatıcı yükleyebilirsiniz.
k-liteyi yükledim hiçbir değişiklik yok aynı sorun devam ediyor.
Bütün mplayerları ve codecleri kaldırdım daha sonra Autumn arkadaşımızın verdiği linkten ace megacodec pack paketini indirdim ve kurdum. yine bir değişiklik olmadı fakat paketle beraber gelen bsp playerin ayarlarıyla biraz oynadım videoyu normal olarak gösterdi vin mplayerda ise herhangi bir değişiklik olmadı yani video koyu kırmızı karanlık bir tonda gösteriyor video ayarlarındaki çubuklar ise normal değerlerinde yani oradan da ayarlama olmuyor daha böyle bir durumla karşılaşan yok mu? bilen varsa bir yardım
K-Little Mega Codec Pack'i Veya Windows Media Player Classic'i İndir..Media Player Classic'te Bütün Video Dosyalarını Oynatabiirsin;)