Şimdi Ara

Mediamarkt günün olayı 0 TL (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
1.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    %50 indirimli ürün aldım diye sipariş iptal eden firma bunu hiç göndermez.
  • %99 indirimli ürün aldım gönderdiler, bir ürünün fiyatını 100TL eksik yazmışlardı onu da gönderdiler. Ama buradaki durum 0TL olunca iş değişiyor. 1000 lira olsa filan neyse ne de. 0TL be kardeşim. Yolda bulsan eğilip almazsın :)
  • liseliler yine hakem heyetine gidiyor

bu lenovonun 1 tl ye mi ne satılan pc vardı . onda da gideriz asarız keseriz dendi sonuç patates
    bir ürün yanlışıkla değerinin çok altında satılırsa geri çekilme hakkı vardır tarzı bir şeyler vardı o konuda da .
    bu da aynı muhabbet...

gönderirlerse olay olur orası ayrı . elemanlar battı balık yan gider diyerek beleşe ürün dağıtıyor olabilr :D
  • vay be konunun açıldığı saatlerde çocuklarla ilgileniyordum. kaçırmışız fırsatı göndermeseler bile alıp beklemek heyecanlı olurdu.
  • yılın sıcak fırsatı adayı. Alanlara hayırlı olsun
  • Abi çok iyii yaa
  • Alanlar ürün gelmedi diye sövmeye başlar şimdi..Birde "mediamarkt'den bir daha alışveriş yapmam" derler ohh ne mutlu onlara..
  • adamlar mağazada yığılı malı göndermekten aciz, 3000 tl yi geri almam 30 gün sürdü. bu süre zarfın da da gönderecek gibi oldular ama, cık.
  • iptaller başlamadı mı daha
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlara bir Avukat reklam verse :D süper olur . Adam da bizde köşeyi döneriz. Adam birde cetinceviz çıkarsa :D
  • İptal maili geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo Bu olmadı işte
  • iptal ettiler ama olsun. Normali bu zaten, site ile uğraşan kişinin başı ağrımıştır biraz.
    Mediamarkt iyidir ben severim hala en son aldığım kulaklığı küçük geldiği için iade ettim 1 haftada parası geri geldi.
  • Ula şu ürünü 0 liradan alan adam ne kasıyon bunlarla git sayısal oyna piyango oyna..yada popülerdeki ıq konusuna bir uğra lider olursun belki orda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.