Şimdi Ara

MediaMarktan ps4 alanlar kutu içinden ps plus ve sony garanti kgidi cıkıyormu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kademoglu

Bu PSN plus 1 aylık üyelik veren nerede kutu içinden çıkıyormuş ama nerede arkadaşlar?

türkiyeden aldıysanız cıkmaz
  • Ben dr den aldm garanti belgesi cikmadi dr yi aradim alip gondercez dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti belgesi kutuda saklı
  • Dr den aldım garanti belgesi cıkdı mavi zarf çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Dr den aldım garanti belgesi cıkdı mavi zarf çıkmadı

Bana mavi zarf içinde kutu kenarında sıkıştırılmış şekilde geldi bulana kadar akla karayı seçmiştim :)

Garanti belgesi çıkmayan arkadaşlar
    O belgeler kaşelenip imzalanıyor belki kutudan çıkarıp koymayı unutmuşlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 27 Ocak 2014; 12:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Dr den aldım garanti belgesi cıkdı mavi zarf çıkmadı

Bana mavi zarf içinde kutu kenarında sıkıştırılmış şekilde geldi bulana kadar akla karayı seçmiştim :)

Garanti belgesi çıkmayan arkadaşlar
    O belgeler kaşelenip imzalanıyor belki kutudan çıkarıp koymayı unutmuşlardır

kenarlarına bakdım yok kutuyu taramadıgım yer kalmadı unuttular büyük ihtimal koymayı
  • Bende japonyadan aldım fakat içinden mavi zarf falan çıkmadı kutuyuda pek araştırmadım.İçinden çıkmadıysa çıkacağını sanmıyorum.
  • arkadaslar lutfen yardım edin kutuyu aradım aramadıgım yer kalmadi ps plus hediye kodunu bulamadım yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.