bende 5230 u satı 5800 almayı düşünüyorum. ucuzu.com ve akakce . com da fiyatlar 470 e kadar düşüyo da o sitelerden alınır mı daha önce alışveriş yapan varmı? sanalreyonum falan
media markta 489 lira .. ayrıca maximum kartına vade farkı koymuyolar açıkçası çok cazip avantajlar sunuyorlar. bu ay içinde almayı düşünüyorum :)
merhaba 1 sene daha beklesek bunun fiyatları nasıl olur sizce bir değişim olur mu??? elimde hd 2600 pro 512 pcı var 1 senede 100 liraya satılmayacak hale geldi
quote:
Orijinalden alıntı: d.dursun
merhaba 1 sene daha beklesek bunun fiyatları nasıl olur sizce bir değişim olur mu??? elimde hd 2600 pro 512 pcı var 1 senede 100 liraya satılmayacak hale geldi
1 senee beklersen ztn alsanda bişi ifade etmez yaf kıl oluyorum şöyle takılanlara yok şuakadar bekelsem ne olur vs. alın hayatınızı yaşıyın
kıl olma tüy ol para olsa tereddüt etmem zaten 300 e kadar inmesi lazım
450 tl nin altına öyle kolay kolay inmez bence.
quote:
Orijinalden alıntı: d.dursun
kıl olma tüy ol para olsa tereddüt etmem zaten 300 e kadar inmesi lazım
350 ye çok temiz 2.eller var pazarlıkla 330 a kaddar bulunur çok şar değil 0 olması
daha 1saat önce media markdaydım 475 kagıt tır telefon saygılar
akakce com dan bakabilirsiniz 8 site 450 nin altında satıyor (en ucuz 432)
BEN 408 TL YE BULDUM Bİ YERDE ÖNCE KENDİM ALAYIM ELİME ULAŞSIN SONRA LİNKİ VERİCEM SİZE YOKSA STOKLARI HEMEN SIFIRLIYOSUNUZ FAŞİSTLİK YAPTIGIM AMA MECBURUM
dün kadıköyde bi turkcell bayiinden 459tlye aldım peşin fiyatı aldığım en iyi fiyat buydu şimdiye kadar
oo en iyisi bi idda yapmak anca çıkar parası
acıbadem carrefourdan 499 liraya aldım. O güne özel %15 carrefour karta chip yükleniyordu. Kazandığınız 75 lirayi yemek vs gibi genel ihtiyaçlariniz için kullanabileceğiniz şeklinde mantık yürütürsek cihaz 425 liraya geliyor. Kvk li bu arada. Bu tarz kampanyalari takip etmenizi öneririm
teknolojiks 449 tl ...
EĞER SAĞLAM BİŞEY ALMAK İSTİYOSAN BNM TERCİHİM CARREFOURDAN ALMANI TERCİH EDERİM