Şimdi Ara

MediaTek Helio G36 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mobil yonga pazarının satış lideri MediaTek uzun bir süredir sessiz kalan Helio G serisine yeni bir üye ekliyor. Helio G36 yonga seti geçen yılın Helio G37 ile aynı özelliklere sahip ancak biraz daha yavaş.

Helio G36 neler sunuyor?

4+4 yapısında Cortex-A53 çekirdekleri barındıran yonga seti oldukça giriş seviyesi. PowerVR GE8320 grafik birimi de verimliliğe odaklanıyor. Beraberinde 4G LTE Cat-7 uyumlu bir modem de geliyor.

Ayrıca Bkz.Çinli telefonların Çin versiyonları casus yazılım kaynıyor

Helio G37 yonga setinden farklı olarak 100Hz daha düşük hıza sahip ve 2.2GHz hızında çalışıyor. 90Hz tazeleme hızı ve 2K ekranlara destek sunuluyor. LPDDR4X ve eMMC 5.1 ile akıcılığı da destekliyor.

Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.0 bağlantıları sunan yonga farklı yapay zekâ fotoğraf özelliklerini de destekliyor. Yine giriş seviyesi oyuncu telefonları için HyperEngine 2.0 Lite optimizasyon yazılımı da unutulmamış. Helio G36 yonga seti yaz aylarına doğru piyasada olacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/mediatek_helio_g36_announced__g37_with_100mhz_lower_cpu_clock-news-57531.php

• Mediatek işlemcili telefonlar ağır çöp çöp kutusu bile kabul etmez bu çöpteki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 13 Şubat 2023; 22:54:16 >
  • Eminmisin yeni yonga setleri artık isinmiyo hiçbir şekilde snapdron işlemciler uzun süreli işlemlerde hem bataryadan hemde performansdan oluyo ve bunu çöze bilmiş değiller hala Media tek tarafında ise görsel ve pil optimizasyonu süper ilerletmisler denemeden yargılama redmi k40 kullandım efsaneydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında AMD 'ye de çok ısınıyor çöp diyorlardı ,tercih meselesidir ama tutup "çöp" demeden önce dimensty serilerine bak bakalım .
    Redmi k40 gaming kullanıyorum cihazdan çok memnunum. Genshin impact gibi bir oyunu ultra ayarlarda 120 fps ile oynatan dilensy1200 var üstünde.

SD 870 ,sd888 elinize geçsin de bak bakalım ısınma neymiş görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 14 Şubat 2023; 19:24:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helio G95 işlemci ve 4 çekirdekli g76 grafik işlemci kullanıyorum. Oyundan, canlı yayına, 4k Video edite kadar herşeyi yapıyor. Oyunlar yüksek grafik alıyorum daha ne isteyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.