Şimdi Ara

Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın

Medieval Europe
    Site:http://www.medieval-europe.eu
    Kayıt:http://www.medieval-europe.eu/index.php/user/register?referral=unknown
    Benim Referansım Linkim:http://www.medieval-europe.eu/index.php/user/register/32119
    Osmanlı İmparatorluğu Facebook Grubu:https://www.facebook.com/groups/medievaleuropeottomanempire/

Oyun Haritası [Güncel]
     Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın

Merhabalar,

Medieval Europe bir browser rpg oyunu. TR dil desteği mevcut. Oyuna başlayalı 120 gün olmuş :) Oyunda Osmanlı İmparatorluğu'nda yeniçeri askerini canlandırıyorum. Şu an müttefikimiz Anadolu Selçuklu Devleti'nin himayesinde bulunan Lehistan Krallığı'ndayım. Himayede bulunan krallık üzerinden Kiev Knezliği'ne saldırılar düzenliyoruz. 3 bölgesini ele geçirdik fakat yarın karşı saldırı düzenleyecekler. Bu akşam savaş alanına doğru yola çıkıp saldıracakları bölgede onları karşılayacağız.

Kısaca oyundan bahsetmem gerekirse oyun aslında role play tecrübesi olan bir oyuncu için çokta karmaşık bir yapıya sahip değil. Oyuna kayıt olduktan sonra rehber niteliğinde görev mevcut. bu görevleri ortalama 1-2 hafta içerisinde bitirebiliyorsunuz. Görevleri bitirdiğinizde ise oyunun en önemli kısımlarını kavramış oluyorsunuz.

Oluşturduğunuz karakteri yönetici yada asker olarak belirlemek sizin elinizde. Karakterinizin beceri puanlarını da buna göre vermeniz gerekiyor.

Oyunda 4 temsili oyun dini bulunuyor. Bölgesel olarak dinler farklı olabiliyor. Hangi dine katılacaksanız o bölgenin dini liderinden randevu alıp ayine katılıyorsunuz. Daha sonrasında o dinin mensubu olabiliyorsunuz. Savaşçı kişilerin iman seviyelerinin en az %60'ın üzerinde olması savaş alanında ekstra avantaj kazandırabiliyor. Bu yüzden boş zamanlarınızda ibadet etmeniz iyi olacaktır.

Dönemin tüm mevki ve rütbeleri oyunda mevcut. Bu mevki ve rütbelere krallar ve diğer üst kademe kişiler tarafından atanabiliyorsunuz. Her şehire valiler atanıyor ve o şehirler valiler tarafından yönetiliyor.

Şu an Osmanlı İmparatorluğu yeniden yapılanma eşiğinde. Bir önceki padişahımız 60 gün önce rahmetli oldu :) Yerine tahta geçen kişi ise oyunun en eskilerinden ve çok kuvvetli bir savaşçı. Onun sayesinde Osmanlı İmparatorluğu şu an 2 cephede savaşabiliyor. Çok yakında büyük değişiklikler yaparak Osmanlı'yı en güçlü imparatorluk yapacak.

Oyunda zaten Osmanlı ve bazı krallıklar yeni eklendi. O yüzden şehirlerde çoğu yapılar eksik durumda. Yakında şehirlerde kale, karakol, eğitim alanları ve diğer şeyler inşaa edilmeye başlanacak.

Son olarak oyunda neler yapacağınızı veya nerelere gideceğinizi padişah fermanlarında belirtiyor olacak. O yüzden kendinizi hiçbir zaman boşlukta hissetmeyeceksiniz. Sadece gelişim süreci biraz sabır istiyor :) Daha sonrasında savaş meydanlarında korkulan birisi olabilirsiniz :)

Ekran Görüntüleri

Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın Medieval Europe [Browser RPG] - Osmanlı İmparatorluğuna Katılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 24 Kasım 2014; 0:02:56 >

• Referans linkinden üye oldum.
  • Hoşgeldin :)
  • Her Hangi Bir Oyunun Çakması Değil Değil Mi?
  • Bildiğim kadarıyla hayır :) Klon bir oyun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquilifer

Hoşgeldin :)

Teşekkürler :)
  • Güzel oyuna benziyor kayıt oldumda daha baştan batırdı, rehber görevinin ilki zindanı temizle gibi birşey binalarda zindan yok yada ben aradım bulamadım. Bursa'ya gidiyorum belki orada çıkar, diğeride ırk kısmında Türk seçeneği yok. Biraz eksik gibi geldi ama sarar bu oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk kültürünün eklenmesi için yönetime mesaj attık.

İznik'te zindan bulunmuyor. Bursa'ya geçerek zindan temizliği görevine başlayabilirsin.

Bu arada Facebook grubuna katılırsan başlangıç için daha iyi olur. Kafana takılan her şeyi sorarsınhttps://www.facebook.com/groups/medievaleuropeottomanempire/
  • Facebook kullanmıyorum hocam ama arada bakarım, rehberin sonlarına yaklaştım. Hocam merak ettiğim, seferler düzenlendiğinde sistem nasıl işliyor? Bismillah diye herkes birden mi dalıyor yoksa düzenli olarak gruplara ayrılıp ekiplerin başına birlik komutanı tarzı birşeyler yapacak kadar gelişebilmiş bir oyun mu?
  • Savaş sistemi şöyle işliyor;

-Hükümdarlar düşman krallığın bir bölgesine savaş açıyor.
    -Savaş duyurusu yapıldıktan 48 saat sonra o bölgede savaş meydanı açılıyor.
    -Oyuncular savaş meydanının açılması ile birlikte meydana giriş yapmaya başlıyorlar.
    -12 saat sonra da savaş başlıyor ve herkesin karşısına rakip geliyor.
    -Karakterinizin özellikleri ve üzerinizdeki zırh/savaş aletine göre rakip ile savaşınız gerçekleşiyor
    -Daha sonrasında saldıran taraf kazanırsa o bölge o krallığın oluyor

Bu şekilde işliyor. Savaşı en başta hükümdarlar yönetiyor. Daha sonrasında alt kademe rütbeler mevcut, örneğin başmuhafız, diğer komuta şeyleri

Osmanlı oyuna yeni eklenen bir imparatorluk ve şu an yapılanma sürecinde

O yüzden Osmanlı da ki sistem yeni yapılanıyor ve işleyiş komple değişecek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.