Şimdi Ara

Medieval II : Total War Multiplayer hakkında soru ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayır savaş degil . olmıycak ilerlemeli . olcak herkez bir ülke olcak
  • konuşmayı yeni öğrendin ya da türkiye de yaşamıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CabalRider

hayır savaş degil . olmıycak ilerlemeli . olcak herkez bir ülke olcak

dediğine en yakın oyun türü rts oluyor ( starcraft 2 / age of empires videolarına bak belki beğenebilirsin )
  • Sadece savaş var. Eğer savaş değil diplomasi ,detay önemli diyorsan Victoria 2 yi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victoria 2 he . hemen bakıyorum eyvallah. :)
  • s.a. daha demin strateji oyunu hayranları konusunu okuyordum. arkadaşın bir tanesi şöyle bişey yazmış :

Ayrıca şöyle bir not geçeyim: Napoleon: Total War ve ondan sonraki versiyonlarda multiplayer campaign de mevcut. Yalnız bağlantı sorunları yaşayabilirsin...

galiba senin istedigin gibi olanı vamrış :D yine total war. bildign campaing in multiplayerı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

s.a. daha demin strateji oyunu hayranları konusunu okuyordum. arkadaşın bir tanesi şöyle bişey yazmış :

Ayrıca şöyle bir not geçeyim: Napoleon: Total War ve ondan sonraki versiyonlarda multiplayer campaign de mevcut. Yalnız bağlantı sorunları yaşayabilirsin...

galiba senin istedigin gibi olanı vamrış :D yine total war. bildign campaing in multiplayerı heralde

as dedigin gibi bende mediveal a bakıyordum ama multiplayer campaing yazıyor . ama bunda tek savaş varmıs büyük ihtimal aynı şeydir :D
  • valla bilmiyorum ben doğrumu yanlışmı ama onu yazan kişi bilen birisi gibi. egerki dogruysa senin istedigin gibi olanı. normalde nası oynuyosan böyle şehir falan alıyon bina kurmalı falan ondan işte. onun multisi.
  • tamam bakıyorum kardesım eyvallah. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.