Şimdi Ara

Medimarkt Şampiyonlar Paketi Kullananlar ve Alacaklar Dikkat !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki satış ilanımda ayrıntıları okuyabileceğiniz gibi Digitürk çalışanlarının bilgisizliği (veya kasıtlı yanlış yönlendirmesi) yüzünden 1 aydır uğraşıyorum. Başkalarının da mağdur olmaması için uyarayım istedim. Eğer medimarkt şampiyonlar paketi aldıysanız ve kullanmak için eski üyeliğinizi iptal ettirmeye çalışıyorsanız kesinlikle sizi arayıp eski üyeliklerde de bu paket geçerli oluyor demelerine inanmayın. Kesinlikle ama kesinlikle eski üyeliklerde bu paket aktive edilemiyor. Ama Digitürk çalışanları sırf kendi iptal döndürme hedefleri nedeniyle sizi arayıp alenen yalan söyleyebiliyorlar. adamların tek derdi iptalden vazgeçirmek ve bunun için gerektiğinde işlerine geldiği gibi davranıyorlar. siz de inanıp benim gibi sinir hastası olmayın.

http://resim.donanimhaber.com/m_68833653/tm.htm

• Hakkaten ne aradılar yaw. Bende normal 5 senelik aboneliği kapatıp Mediamarkt şamp. paketine geçmiştim.

Eskisini iptal etmişim, yenisini almışım. Beni defalarca arayıp iptal ettiğinizi açalım tekrar diyor. Yahu kardeşim var zaten benim diyorum evde, eskisini niye açayım diye.

Mantığı var mı kardeşim bu söylediğin şeyin senin dedim kaç kez. Olsun biz açalım yine de diyolar. Sever misin sabaha mı bırakırsın
  • Ben eski üyeliğimin üzerine tanımlattım, hatta kasım ortasında tanımladılar, normalde fatura çıkması lazımdı, ama tanımlamayı 3 Kasım olarak gösterdiler ve fatura da çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.