Şimdi Ara

Medusa ve D. Knight ı Sniper ile kesmek için hangi item??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha yeni bir oyun attık aşırı çekişmeli geçti. 81 dakika sürdü maç. ben mümkün olduğunca iyi oynadım. ama gel gelelim kazandıramadım takıma oyunu. genel olarak axe çok noobluk yaptı. medusanın ultisi yüzünden kaç kere kesildim. medusa ve dragon knight'ı da kesmekte çok zorlandım. bunlara karşı sniperla ne kasmam lazımdı? nerde hata yaptım? oyunda yeniyim bilgi verirseniz sevinirim.

oyunda kastıklarım:

Medusa ve D. Knight ı Sniper ile kesmek için hangi item??

• itemlerinde sıkıntı yok bence sadece o vakte kadar sb taşımayaydın iyiydi bkb bile daha çok iş görürdü
  • oyun uzarsa desonun efektifliği iyice azalır çünkü desonun en iyi yönü armor azaltmasıdır oyun ilerledikçede herkesin armoru arttığı için verdiği damage da haliyle düşer o yüzden desoyu satıp daedalus alman damage açısından çok daha iyi olurdu. normalde shadow bladei de oyun uzayınca satman gerekir ama düşük seviyede oynadığın için shadow blade late gamede de işe yarar. medusaya karşı mana kıran herolar ve item olarak diffiisual çok iyi gider ama karşında medusa varsa oyunu hiçbir şekilde uzatmaman lazım çünkü medusa kasarsa oyunun en iyi carrysi haline geliyo kasmasa bile ultisi bile çok can sıkıcı
  • mawoix kullanıcısına yanıt
    Orb olarak snipera karşıda kim olursa olsun lifesteal kasarım , latede satanic dehşet oluyo snipera.Ayrıca bana göre sniperda şunu nasıl keserim bunu nasıl keserim diye düşünme oyundayken sadece ve sadece fightlarda nasıl uzun süre kalıp fazla damage veririm diye düşün derim
  • Medusa allah olmuş senin hatan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o haldeki medusayı kesmen için ilk önce diğer 4 kişiyi kayıp vermeden kesmeniz lazım.
  • o invo ne la ben sup oynarken 6 kere ölünce sinirleniyorum adam umarsızca 26 kere ölmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o oyun tf ile alınamayacak seviyeye gelmiş.Tek başına medusa bile zorken sen bir de dk ı eklemişsin. Ancak rosh da felan hazırlıksız axe yakalar sen de iyi bir pozisyon bularak kesersin ya da pudge sileni rikiyi felan hooklar felan filan.Başka bir şans ise kasabın bkb kasıp medusaya ult atıp o sırada diğerlerinin işini bitirip medusayı ezmek olabilirdi ilk olarak medusaya odaklanmak çok büyük risk zira satanic ile tüm takım fail olabilir.Elbette linken faktörünü de görmezden gelemeyiz.Bu yüzden tf e başlamadan önce mutlaka senin ultini medusaya atman lazım zira mesafe çok uzak olduğundan pudge için büyük avantaj sağlayacaktır bu.Yalnız karşı da ki riki i de es geçmemek lazım zira tek bir smoke ile tüm takımın anasını ağlatabilir ayrıca şimdi baktım da kimse force felan da kasmamış demek riki fazla canınızı yakmadı smoke den yana.
  • adamları smokela kötü pozisyonda yakalamanız gerekirdi yoksa düz tf de çok zor yenmeniz, herolarınız mid game ağırlıklı adamlardaysa medusa var.

ya da alacaktın 2 divine + mom, fighta sonradan girip arkadan toplayacaktın. senin yerinde olsam sb, deso ve travelsı satıp blink + 2divine alıp adamların pushlamasını beklerdim zaten yeteri kadar as varmış.
  • medusa doğru yerde ulti attığı sürece yenemezsin
  • SB-Deso yerine Satanic-BKB olsaydı alırdınız bence maçı. Shadow Blade-Deso çok dandik bir build Sniper'la initiate yapmazsın zaten geride durursun, eğer SB'yi escape olarak aldıysan yine çöp en fazla 2 kere kaçarsın 3.'de dust'ı yersin. Deso da mid'de damage'ini hayvanileştirse de late game'de useless, karşında o kadar late herosu varken orb seçimini yanlış yapmışsın yani. Onun yerine Skadi ve Satanic gibi iki item çıkabilirdin ki Skadi de lifesteal de inanılmaz iyi gidiyor sniper'a lifesteal gibi herolarla manfight'a girebilecek seviyeye geliyosun.
  • Axe veya pudge'un halberd kasması, böylece tanklama sürelerini uzatmaları ve combatlarda riki veya medusa üzerinde disarm özelliğini kullanmaları gerekirdi. rakip oyuncular MKB'yi tamamen ihmal etmişler, bu hataları cezalandırılabilirdi. Bunun yanında DK oyunun en yüksek armoruna sahip herosu yanılmıyorsam, takımın tanklarından biri veya sen ASSAULT CUIRASS gidebilirdiniz. Yine hayatta kalma şansın çok düşük, üzerinde seni hayatta tutacak hiç bir itemin yok. Satanic ideal item. Shadowblade ve Mjollnir yerine Satanic/Daedalus ikilisi daha çok iş görebilirdi.

Medusa görünce takıma "Nyx Assassin" picklemek yine yapılabilecek en ideal hareketlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DotakuTV -- 18 Ocak 2015; 1:23:49 >
  • http://www.dotabuff.com/players/169650971/matches

Kardeş boşver o oyounu herkezin itemleri saçma zaten. Sniperla oynamaya devam edip itemlerin özelliklerini oku, Ve rakipte riki varken sniper alma normal bir oyunda Riki diffusal ve bkb alır, 6 blinkli hero artık takımın 5 forcestaff alsın BKB üstüne giden yetenek yoksa seni keser büyük ihtimalle :P

Maç 100 dk sürcekse 5 carry her zaman 1 carry den iyidir bence. Gayet doğal kaybetmeniz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.