Bildirim
MEDUSA YI KESTİK || ELDORADO ||
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tebrikler Bizim serverdada kesildi yarım saat önce Server Eos -
3kere ölmüşsün sanırım -
item düştümü ? tbrkler ^^ -
Şaşırdım wizard nasıl kesmiş insan 3-4 kere yatınca bırakırda acaba bu kaç kere yattıtda bırakmadı bide öle böle değilki sağlam olamayan bladerlar tek yiyor
lifeda açmıştır Allah bilir -
Hocam 46 k can dikkatimi çekdi bakıyorumda bi holy spel buff'u var nası olduda o kadar can yükseldi
Valla ne diyeyim helal olsun biz daha oyunu indiremedik girelim gidelim medusaya
He şimdi dikkat ettimde mor resden varmış ondan olsa gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 19 Mart 2009; 0:12:51 > -
Bi ara 39 k crit çaktı phy atakla :) normalde tek atamıyor phy atakla ama Fire Wall 'ınız açık değilse, full sun mull sun dinlemiyor, magical attack tek atıyor. Full Fire wall la daldım. 4-5 kere öldüm ama kaybettiğim exi nerdeyse karşıladı gibi :) Ama bidaha gitmiycem, level düşüp duruyorum . 91 e sabitlemem lzm ne level up, ne level down. bu ay adam gibi sp kasmam lazım.
Sağolsun Clericler süper çalıştı
ben , yarı sun bi blader ve normal bir warrior çar tankladık 3 ümüz. arkadan kim vurduysa artık wizardın birinin oldu.
bitane sword düştü. okadar uğraşa heralde repair invaild düşmemiştir :) kime gittiyse köşeyi döndü 98 lv sword.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 19 Mart 2009; 0:15:14 >
-
Tebrikler -
ölmek bilmiyo -
off prede açıkki ne exp gelmiştir haa -
Medusa nin en buyuk avantaji en yuksek lvl de eşya düşürmesi yoksa akıl kâri değil Medusa kesmek.. -
Pc sağlam herhalde..
Bizim pc olsa orda kesin ?? Hatasını almıştık.Güzel bi tablo -
Max kaç k vuran oldu? -
@C_nedra
EOS ta kim kesti?
Ayrıca warlocklarda iyi iş çıkarmış.Defansı düşürmüşler, ofansı düşürmüşler iyi iş çıkarmışlar kısaca.Warlockun işi bu zaten... -
helal -
46k can İyiymiş. En fazla kaç k vurdu ? -
Tebrikler kardeşim..
Bizim serverde kim kesti bilmiyorum daha oyuna giremedim -
GüZeLLLL -
sana item gelmedi galiba degil mi hic ?
sadece kesen partiye gidiyor item lar degil mi ? -
evet kesen party ye gidiyor.
1 tane sword düştü item olarak. 98 lv. eğer repair invaild değilse, 300m den alıcı bulur tahminimce.
Benzer içerikler
- silkroad thief olma
- silkroad baronet görevi
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- pk atmak ne demek
- japonca nickler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X