Şimdi Ara

mega holdingse katilan arkadaslar var mi aramizda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2500 mu yuh 3 sene önce bana da teklif yapmışlardı 600 tl istemişlerdi sadece 2500 ne lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmayın Para Kaptırmayın Size söylenenlere gösterilenlere inanıp kanmayın...Ayrıca mega holdings hakkında soruşturma açılmış 2 3 gün önce haber siteside görmüştüm
  • Sistem şöyle işliyor önce sizi dolandırmalarına izin veriyorsunuz sonra da siz başkalarını dolandırmaya başlıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 23 Mart 2015; 10:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşımda beni ikna çabaso gösterdi ama yemez.2300tl para veriyorsun,bilerek dolandırılıyorsun sonra berdiğin parayı amorti etmek için 10 kişi bulucan herbirinden 230 tl civarı para sana kalıyor ki sen zincire 23.000tl katmış oluyorsun sana düşen 2300.ve o 10 kişininde başkalarını dolandırması lazım.herbiri 10 kişi bulsa sana 23.000 giriyor fakat 110 kişi dolandırman gerekiyor.savunduklarıda şu"bak biz tb'lerce hosting sağlıyoruz adına site kuruyoruz,domain alıyoruz site sana lazım olur başka yerde bulamazsın,kimse yapmaz bunu,ucuza bile satıyorlar destek var eğitimler var yuttdışı seminerleri....".bunun için baya kişi dolandırmalısınız ama her zaman enes olgun kazanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sınıfta bi çakal vardı bu işe giren. Millete kredi çektirmeye falan çalışıyordu.

• Ulan aklıma yaptıkları konuşma geldi konuyu görünce.Ben 2 bin lira çıkarıp veremem diyince adamın "bu yüzden işe girmelisin istediğin zaman cebin den para çıkarabilmek için " diyişi

• Treth kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım.
  • daha 1 hafta oldu gireli miami de çankotonko mu yudumluyorum şu an
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.