Şimdi Ara

++ MEGA-MU 1.04H SÜPER ÖTESİ GERİSİ BOŞ++ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

Eyw guzel olmus abi!

iyi oyunlar kardeş sağol güzelleştirmek için elimden geldiğince yapmaya çalısıyorum.http://mu-mega.zapto.org EĞLENCENIN Adresi burda server ARAMAYIN. DERİM.====))
  • evet arkadaslar serwer cok guzel...buyrun beklerim bn==>SaGo
  • hayırlı olsun..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 23 Nisan 2008; 23:18:48 >
  • servera noldu yha birden gitti
    Tmda En zevkli yerindeydim:)
  • pff gece gece oynancak bisi de yoq

• Bu Serverda BUM 'Ladi Desenize

• Senin gibi işte sanki sen çok iyi bi server açmıssın ya millete laf söylüyosun açtıklarınıda gördük 2 günlük.

quote:

Orjinalden alıntı: LveL

Bu Serverda BUM 'Ladi Desenize

• quote:

Orjinalden alıntı: ßunaLım

Senin gibi işte sanki sen çok iyi bi server açmıssın ya millete laf söylüyosun açtıklarınıda gördük 2 günlük.

quote:

Orjinalden alıntı: LveL

Bu Serverda BUM 'Ladi Desenize

ReLax

• simdi gittimi serwer beyler artık olmucak bu actiginiz kacıncı server oluo yaw.walla sizi tanıo olmasam gelmıcem lutfen guvenlı bi serwer acin.hack saldırısı olmayan bi server acın.olesi buraya duyuru yapın.130 reslık adamım gitti yaa.bide aldıgım odüllerde

• Yine BenimKiLer 2 GünLük,
    Bak Adam Ne Diyor 130 Res FiLan abow
  • her seferinde bole oluyor.hep oyunun zevkini yeni almaya baslamısken bi bakıom pffffserwer gitmis.ama olmazkı bole..
  • Bazı arkadasların morelini bozcam ama servera bisi oldugu yok bosuna sevinmeyin sadece emre abi yeni ameliyat oldu arada boyle bakamıor kapalı kalıor kusra bakmayın zaten bunu basta soyledik ara ara oluo bole seyler Neyse ben bu aralar fazla yokum Kendinize mukayet olun :D
  • Yani diyosunki server yok bende yokum? Milletin emeğine yazik..

• quote:

Orjinalden alıntı: ageofali

Yani diyosunki server yok bende yokum? Milletin emeğine yazik..

Admin ben degilim acma kapama gibi bi gorevimde yok? ben sadece sizi bilgilendirmek amacli serverda bugun yarın acılır nerenden anliosun Ben Gmyim Admin ameliyat oldu yakın zamanda daha tam iyilesmedi arada kapatmak zorunda kalıo!Bundan sonra mantıksız soru sormayın Her mantıklı soruya verilecek cevabimiz vardir evelallah!
  • hayirli olsun ama begenmedim
  • eet server gitti gelmicekde buyuk bi olasilk daha nese ya bukadarmis
  • ohh ne guzel gitti emeklerim bosuna zaten artık mu oynamıorum__ blki bidaha geri donebilrim.ama uzun zaman su mu onlineyi oynamıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.