Bildirim
Megafön profesyonel fön makinası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Merhabalar,
Konuyu hortlatıyorum ama aşağıdaki 3 model arasında kaldım, fiyatları birbirine çok yakın. bilgisi olanlar yorum yazabilir mi?
MegaFön Profesyonel Turbo 3500 2400W
HECTOR PULSAR 2400W
Razorline Profesyonel 3500 2200 Watt -
Hector tanınmış markaquote:
Orijinalden alıntı: ademgoksel
Merhabalar,
Konuyu hortlatıyorum ama aşağıdaki 3 model arasında kaldım, fiyatları birbirine çok yakın. bilgisi olanlar yorum yazabilir mi?
MegaFön Profesyonel Turbo 3500 2400W
HECTOR PULSAR 2400W
Razorline Profesyonel 3500 2200 Watt -
Bilgilendirme icin tesekkurler. Hector siparisi verdim. Elime gecince yorum yazarim.
Bu arada johnson megafonu spor salonunda kullandim. Muhtemelen dayanikli urun oldugu icin tercih etmislerdir. Kuaforlerde de onun kullanildigini okumustum. Ama bana dugmeleri biraz lingir lingir gibi geldi o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademgoksel -- 9 Mayıs 2018; 20:47:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hector icin ilk izlenimlerim iyi. Fiyatindan daha yukarilarda kalitesi. Dayanikliligini da gorecegiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X