Şimdi Ara

Megan 2 mi Vectra Comfort 1.6 mı Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 Vectra C Elegance B-R-C kit arabamı çok severek aldım fakat 3-5 ay sonra istemeyerek de olsa sattım çünkü mekanik ve elektronik arızalar çıkartmaya başladı.Arkadaşın arabası aynı ve tam 6.5 yıl oldu hala taş kullanıyor.Biraz şans işidir temiz denkgelirse Vectra yürüyen gemi misali tank gibi arabadır renoyla falan kıyaslanmaz bile ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

2004 Vectra C Elegance B-R-C kit arabamı çok severek aldım fakat 3-5 ay sonra istemeyerek de olsa sattım çünkü mekanik ve elektronik arızalar çıkartmaya başladı.Arkadaşın arabası aynı ve tam 6.5 yıl oldu hala taş kullanıyor.Biraz şans işidir temiz denkgelirse Vectra yürüyen gemi misali tank gibi arabadır renoyla falan kıyaslanmaz bile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökTürk03 -- 8 Aralık 2013; 13:10:37 >
  • Hocam megane 25 kuruş yakacaksa vectra 26 kuruş yakar.
    Vectra ile bi otobana çıkın, birde Megane ile otobana çıkın. Emin olun kıyaslamanın bile hata olduğunu göreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GökTürk03 kullanıcısına yanıt
    ben size vectranın 115 ps olan design edition(spor) paketini öneririm.ayrıca vectra megane ile kıyaslanamaz bile.

http://www.sahibinden.com/opel-vectra-1.6-design-edition?a5_min=2005&a5_max=2005&sorting=price_desc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 8 Aralık 2013; 13:55:39 >
  • Vectra kalite konfor yönünden daha iyi bir araç.

Megane 2 dizel ise yakıt tüketimi konusunda daha cimri.

• Benzinliyse vectra dizelse megan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

ben size vectranın 115 ps olan design edition(spor) paketini öneririm.ayrıca vectra megane ile kıyaslanamaz bile.

http://www.sahibinden.com/opel-vectra-1.6-design-edition?a5_min=2005&a5_max=2005&sorting=price_desc

Kardeşim bunların ortalaması 25in üzerinde benim paraya temizini bulabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökTürk03

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Kardeşim bunların ortalaması 25in üzerinde benim paraya temizini bulabilirmiyiz ?

sınırlı sayıda üretilen bi araç türkiyedede fazla yok zaten fiyatlarıda diğerlerine göre biraz daha yüksek ama bence buna değer.

bide boya/hasar durumu sizin için ne kadar önemli o fiyatta genelde boyalı parçası olanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 8 Aralık 2013; 14:18:41 >

• Haliyle hasarlı istemem ama ufak tefek bölgesel boya olabilir 9-10 yaşında araçlardan bahsediyoruz. Servisin mekanik elektronik yürürü anlamında olumlu görüş belirtmesi yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökTürk03 -- 8 Aralık 2013; 14:22:44 >
  • quote:

Haliyle hasarlı istemem ama ufak tefek bölgesel boya olabilir 9-10 yaşında araçlardan bahsediyoruz. Servisin mekanik elektronik yürürü anlamında olumlu görüş belirtmesi yeter

pm'den gönderdim hocam.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba herkese 24-25bin param var megan 2 ve vectra 1.6 comfort arasında bocalıyorum resmen ikiside tip olarak hoşuma giden uzun boylu olmam dolayısıylada rahat kullanacağım araçlar gönlüm vectraya kayıyor dolu araba oturaklı falan o kasayı 1.6 çekmez muhabbeti var megandada farklı yorumlar tabi bu memlekette ferraride koysan bi kulp bulur bizim millette işin erbabı arkadaşlar yorum atarsa sevinirim. Çok teşekkürler...Not megan 1.5 veya 1.6 dizelde benzinlide olabilir oraya takılmıyorum

Hocam hic dusunmeden vectra c almalisin megane kadar dandik bir arac kullandigimi hatirlamiyorum.., Vectra c yakitta uzmez lpg takarsin mis gibi gezersin bende 2004 model var servis yuzu gormedi(300binde)
    Vectra megane dan yol tutusu olsun, konfor olsun, surus zevki olsun(yaylana yaylana tabi) ve en onemlisi guvenlik olsun kat kat ustun bir aractir...
    Eger test etme imkani bulursaniz 2 aracida test edin farki gorun derim...
    Vectranin tek dez avantaji DCİ motora gore gitmeyisi... tabi vectra uzun yolda canavar gibi belki yerde:)... karar sizin hocam

• bizde vectra c ablamda megane 2 var.İkisini de kullandım kesinlikle her türlü vectra diyorum.Yakıt olarakta şehiriçi ortalama 25 kr, uzun yolda 20 kr.a kadar düşüyor yakıt (lpg)
  • Arkadaşar merhaba bir ay kadar önce meganmı vectramı diye fikirlerinizi sormuştum yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler.. Başka bir ihtiyacım çıktığı için bütçemi düşürmek durumunda kaldım ve bugün Bursadan 17,750 tl ye 2004 Fiat Marea Exclusive aldık. Araç 90binde ve çok temiz kullanılmış diri ve seri. Ayrıca o paralara alınacak en dolu araba kesinlikle tavsiye ederim. iyi günler dilerim...
  • Biz 2000 den bu yana 1.6 vectra b comfort kullaniyoruz.inanilmaz memnunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel tercih elektrikli koltuk bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer

Güzel tercih elektrikli koltuk bile var

Teşekkürler.. Ama çözemediğim bir cihaz var bagajın içinde üst tarafa monteli şekilde duran teyp benzeri cihaz tam olarak ne işe yarıyor aydınlatırsanız sevinirim..
  • valla kardes 2009 dan beri megane kullanıcısıyım 2009 dan 2011 e kadar sedam tipli 0 aldıgım meganı kulandım 2011 yenı megane aldım gercekten güzel araba pisman olmassınız bakın hiç abartmıyorum arabayla 235 km gördük tabi sonra gördük hemen indik araba gerçekten seri yanı kısaca o paranın hakkını veriyor... kesinlik ile tavsiye ederim
  • marea alınmış zaten hayırlı olsun ama önceki durumda ikilemde kalanlar açısından vectra yla megane kıyaslanacak araçlar değiller kesinlikle, vectra c 1.6 çekmez muhabbeti de 10 yıl öncede kaldı, böyle şeyleri artık geçin
  • 1.94 boy (88kg) ile megane 2 'mi rahat süremiyorum. sığamıyorum ve görüş açım çok dar.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    sat marea al hocam yayla gibi bende 1.92 bu arada :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.