Şimdi Ara

MEGAN II DE MOTOR AÇMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm bizde meganeII 1.5 dci var megane lar 150ye kadar içine çook çook az ses alıyor ama 150 den sonra motor sesi kendini belli etmeye başlıyor bizim bi tanıdık ustada da aynı araba var servise gitmiş yalıtım yapmışlar artık bi şeyler yapmışlar sesi keşmişler yanlış anlamayın onun araba da bi problem yoqtu sadece araç içine gelensesi azaltırdım dio acaba böle bi şey mümkün mü çünkü biz 10.000 bakımına gitcezde eğer varsa böle bi şey bizde yaptıralım diyoruz yolculukta konfor seviyesi artar güzel olur die
  • quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

slm bizde meganeII 1.5 dci var megane lar 150ye kadar içine çook çook az ses alıyor ama 150 den sonra motor sesi kendini belli etmeye başlıyor bizim bi tanıdık ustada da aynı araba var servise gitmiş yalıtım yapmışlar artık bi şeyler yapmışlar sesi keşmişler yanlış anlamayın onun araba da bi problem yoqtu sadece araç içine gelensesi azaltırdım dio acaba böle bi şey mümkün mü çünkü biz 10.000 bakımına gitcezde eğer varsa böle bi şey bizde yaptıralım diyoruz yolculukta konfor seviyesi artar güzel olur die

Eğitim şart diyorsun yani

• quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

slm bizde meganeII 1.5 dci var megane lar 150ye kadar içine çook çook az ses alıyor ama 150 den sonra motor sesi kendini belli etmeye başlıyor bizim bi tanıdık ustada da aynı araba var servise gitmiş yalıtım yapmışlar artık bi şeyler yapmışlar sesi keşmişler yanlış anlamayın onun araba da bi problem yoqtu sadece araç içine gelensesi azaltırdım dio acaba böle bi şey mümkün mü çünkü biz 10.000 bakımına gitcezde eğer varsa böle bi şey bizde yaptıralım diyoruz yolculukta konfor seviyesi artar güzel olur die

kesinlikle

• quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

kesinlikle

ya xradiancex arkadaşım snde ne desek dalgaya alıyosun adam gibi cevap vereceksen ver neden her şeye bi cevap yazıyosun yoksa rütbeni artırmak içinmi yapıyosun bunları niye yapıyosun anlamadım ki muhahaymış ne muhahası adam gibi cevap yazsana

• dostum rütbe gibi hede hödöler için bu forumda duran varsa hiç beklemesin çeksin gitsin.Ben şifremi unuturum veya bir şekilde üyeliğimi kaybettiğimde forumu bırakacağım ozaman,senin dediklerinden bunlar çıkıyor. Her dediğine birşey demiyorum,ama bazen algılayamadığın şeyler olabilir,ben de bunlara cevap yazıyorum,anlayan anlıyor,no problem,büyütme burda kalsın-büyütecek bişey de yok-,tamam mı?
    ha bi de adam gibi cevap ver lafı hiç hoş değil,forumdakiler biliyodur az çok kimin ne olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xradiancex -- 21 Ocak 2007; 20:52:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

dostum rütbe gibi hede hödöler için bu forumda duran varsa hiç beklemesin çeksin gitsin.Ben şifremi unuturum veya bir şekilde üyeliğimi kaybettiğimde forumu bırakacağım ozaman,senin dediklerinden bunlar çıkıyor. Her dediğine birşey demiyorum,ama bazen algılayamadığın şeyler olabilir,ben de bunlara cevap yazıyorum,anlayan anlıyor,no problem,büyütme burda kalsın-büyütecek bişey de yok-,tamam mı?
    ha bi de adam gibi cevap ver lafı hiç hoş değil,forumdakiler biliyodur az çok kimin ne olduğunu

ksura bakma bi anlık sinirle yazdım bilhassa adam gibi cevap ver ağır olmuş tekrar özür dilerim o mesajı unut gitsin

• olay hallolmuştur
  • anladığın için çok sevindim evet olay halloldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.