Şimdi Ara

megan sedan.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olsun en azından biraz bilgi sahibi oldun megane 2 extreme ler hakkında. daha doğrusu direk megane 2 hakkında. yok makyajdan sonra extreme oldu yok hepsi xenon. elinin altında internet gibi bir kaynak varken iyice araştırmadan bazı konularda idda etme yanlış bildiğin şeyleri
  • burda bişi bilmeyen arkadaşlar bilip bilmeden ötmüş başka bişi yok extreme meganenin model seçeneklerinden biridir authentique expression privilege ve özel seri extreme var lütfen bilip bilmeden konuşmayınız üstelik extremede xenon yok mercekli far var ama halojen ampul takılı sen daha xenonun ne olduğu bilmiyorsun önce onu öğren sonra böyle forumlarda bilmişlik tasla
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

ama türkiyedekilerden bahsediyoruz biz.avrupayı karıstırma.türkiyedikilerin hepsi mavi inanmassan inanma

sizin xenon dediğinizin orjinalini 5.000 ytl üzerinde bir fiyata takıyorlar hiç bu kadar pahalı olan birşey standart olarak sunulur mu passat ta bile standart değil lütfen biraz araştırıp gelin ayrıca inatlaşmayın şu siteye bakın ondan sonra xenon diye ısrar edebilecek misiniz?
    http://www.google.com.tr/aclk?sa=L&ai=BO_SCZym4R8i6CYbQ0wSA4O2EDcuovjfDgbqxA9XxzAnAuAIIABABGAEg8YH0BzgAULWZ5uoBYJnmnYaAIcgBAcgCh8WwAdkDKijihcEAn0Y&q=http://www.renault.com.tr/&sig=AGiWqtzkPuKMmxDpyVtnsLcF2vDyrW2IGg

• ben xenon un ne olduğunu çok iyi biliyorum.mavi ışıktır. xenon'u siz bilmiyorsunuz
  • serdar kaç yaşında olduğunu veya iq seviyeni bilmiorum ama bu konuştuklarınla çok zeki olmadığın belli olyor. bi arat xenon diye de gör google veya sırf far sistemlerini anlatan forumlar var bilgi edinmek istiyosan onlara gir de bak. xenon mavi ışık değildir xenonun orijinal rengi 4300kelvindir sarı beyaz arası ışık verir. çin malı xenonlar maviye kaçar 6000k beyazdır 8000-10000ler maviye çalar. orijinal xenonda sadece mavi değil kesilme çizgisinde gökkuşaındaki bütün renkleri görürsün. ama mavi baskın çıkar.
  • uf.konumuz xenon değil megane 2 sedan.bu konuyu kapatalım artık
  • bu forum çoluk çocuk doldu bebe gibi tartışıyoruz anlamıyorsa anlamıyordur bırakın kendi haline
  • tamam ben anladım.
  • quote:

ben xenon un ne olduğunu çok iyi biliyorum.mavi ışıktır. xenon'u siz bilmiyorsunuz

xenon mavi ışık değildir
  • serdar kardeş bende extreme var 1.5 ay önce aldık(malesef, malesef diyorum çünkü 3,5 milyar daha verip exp plus paket almak daha akıllıca)
    aracın özelliği;
    mercekli far (yeni olduğu için hafiften beyaz ışık veriyo)
    80 Hp motor
    5 kollu cant,
    sağ arka kapıda extreme yazısı.
    otantikten iç donanımdaki bariz farkı 4 hop. iki tweterli müzik sistemi
    kasa renginde boyalı çıtalar, sis farları.
  • ne biliyorsunuz
  • bosu bosuna kendinizi kandırıyorsunuz
  • bırakın sunu yaa kendı halıne
  • siz bilmiyosanız ben naapim ya ayrıca hiç komık değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

extermede xenon far var.konu amacı dısına çıkmasın

makyajlıların hepsinde xenon var diye biliyorum ben.ayrıca serdar arkadaşım senin yazdığından meganın makyajlı modellerinin hepsinin adının extreme olduğu anlaşılıyor öyle birşey yok otantiğinde makyajlısı var privilajında

Xneon farlar meganın versiyonlarına göre değişir alakası yok.
    Megane 2 ve extreme ayrı araçlar ayrı derken ikiside megane fakat makyaj gördükten sonra megane 2, birde extreme çıkardılar daha ucuz ve az özelliği olan koltuk döşemeleri farklı olan bir araç.
    Aralarında en iyisi privilege bu modelde her özellik var xneon far da dahil.
    Ve şu anda extreme ayrı megane 2 nin diğer versiyonları ayrı üretiliyor karıştırılmasın.
    Bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermişler.
    Az önce baktım extreme de xneon far falan yok en azından özelliklerinde yazmıyor sitede.

• quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

quote:

ben xenon un ne olduğunu çok iyi biliyorum.mavi ışıktır. xenon'u siz bilmiyorsunuz

xenon mavi ışık değildir

X neon un ne alakası var ya mavi ışıkla senin dediğin tıpta kullanılan ışık çeşidi
    Birde iddaa ediyorsun yani biz aptalız hepimiz sen akıllısın he.
    Sen heralde modifiye edilen arabaların altındaki neonlarla karıştırdın onların çünkü her rengi var beyaz sarı yeşil.
    Yanlış bilgiler verip duruyorsun serdar tabi güler millet sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 27 Şubat 2008; 19:39:40 >

• ben neon filan demiyorum. aman ne komik
  • Bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma o zaman.
    İnsanları yanlış bir şekilde bilgilendiriyorsun ve bununla birlikte millete kafa tutuyorsun.
    0-3'müdür nedir anlamadım ki ben ya!!!
  • ok kavga yok......
  • serdar kesinlikle otomobiller hakkında bilgin yok ve sağdan soldan duyduklarını buraya yazıp birde savunma yapıyorsun allah bilir 15 yaşında bile yoksundur bir daha bu topiklerden uzak dursan iyi olur milletin boşu boşuna sinirini çıkartıyorsun benim bile senin yazdıklarını okuyunca sağolasın çok sinirlendirdin beni
    renault'un sitesine gir ve bak bakalım varmı yokmu ondan sonra laga luga yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.