Şimdi Ara

Megane 1.33 Tce 140HP için yağ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
32.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Trendyol'da ürün yorumlarına baktım (4300 - 5lt);

Ürün fotoğrafı eski ama son 1 senede satın alanların koyduğu fotoğraflarda RN17 eklenmiş ACEA C2/C3 haline gelmiş. Ucundan sertifikaları alabilmişler son dönemde diye düşünüyorum :-)

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Şaka değil gerçek...

Şirkette 3 tane dizel otomatik focus vardı 2018 model. Bakımları yetkili serviste yapılıyor. Bir gün filtre dahil 3,7 litre yağ kapasitesi olan araca 5 litre yağ fatura edildiğini fark ettim, gittim servise. Hemen varilden, küçük kutuya bana yağ koyup verdiler. Sonrasında bu motorlarda (1.5 TDCI) yağın özel olduğu, 0w-30 olması gerektiği, başka yağ olursa garanti kapsamı dışında kalacağını söylediler.

Şirkete gelince muhasebeden bir önceki bakım faturalarını talep ettim, bir baktım bir önceki bakımda 5w-30 konulmuş. Gittim tekrar servise bu ne diye sordum, o zaman ellerinde 0w-30 yokmuş da 5w-30 da uygunmuş da.... yalan dolan otosan'a da şikayet ettim, onlar da 5w-30'un uygun olduğunu söyleyip servisi korudular.

her markada böyle bu işler maalesef.

• tersagun T kullanıcısına yanıt

Teknik spesifikasyonlarını inceledim hocam; en ufak parlama noktasında dahi fark yok, sanırım 4410u direk rn17 için çıkardılar, 4300 de sonradan rn17 onayı aldı, yeni seri 4300 lerin ön yüzünde rn17 onaylı olduğu yazıyor.

• caspento kullanıcısına yanıt
    İşte hizmet
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni Top Tec 4300 5W-30 RN17 onayı olması iyi olmuş. Piyasada RN17 onaylı yağ bulması çok zor.

• Merhabalar.

2. bakımıda sarıyer mais renault ta yaptırdım. Faturada rn 720 5w30 yine. Dedim bu yanlış. c3 sertifikalı castrol dedi. Aracı satıyorum gerçi, satmazsam lm alırım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.