Şimdi Ara

megane 1,6 alfa romeo 1.6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

izmire gelırsen sozum olsun :)

Tamam Hatırlatırım sana bu sözünü ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 30 Temmuz 2009; 13:30:26 >
  • askere gıtmeden yetısmen lazım :) herzaman hatırlat ben unutmen zaten :) yorumda bulunurkende dedım alfayı kullanmadan yorum yapmasın arkadaslar bende megane ıstıyodum ama 2 sını kullanıp kıyaslamam yettı hatta astra hb ıle bıle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osp1905

Alfa'nın işletim masrafları yüksektir, daha çok yakar parçası daha az bulunur ve daha pahalıdır. Alfa buna rağmen daha tarzdır. Eğer bütçeyi fazla zorlamayım diyorsanın Megane, önemli değil bunlar ben keyfime bakarım diyorsanız Alfa öneririm.

Kısa ve öz.
  • quote:

alfanında artık servısı cok parcası cok tabıkı reno ya gore %30-%45 oranında pahalı sehır ıcı yakıt oranı 10 lıtre sehır dısı 6.8-7.0 a kadar ınebılıyor.megane sehır ıcı 9 lıtre yakıyor dıye bılıyorum sadece test surusu yaptım ama kullanan arkadaslarımdan duyduklarım.bındıgınde gozler ustunde olsun fazla kısıde olmasın dersen tabıkı alfa ama bana sorcaksan turkıye megane coplugu olmus durumda...

cevap
  • quote:

ben izmirdeyim bana tur verebilirsinşaka bi yana 156 var bendede gerçekten çok güzel bi araba zevkli bir kullanımı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

quote:

ben izmirdeyim bana tur verebilirsinşaka bi yana 156 var bendede gerçekten çok güzel bi araba zevkli bir kullanımı var...

valla sole dıyım arkadaslarımdan alfa almak ısteyenlere kullandırmısımdır fıkır sahıplerı olsunlar dıye :)
  • alfa tabiiki
  • Ah sorman bile hata.elbette sportif yürek alfa
  • Meganın en dolusu bile 156'nın yanında boş kalır...
  • Ya ben de bu işi anlamıyorum,çoğunluk Alfa tarafında olmuş ama kimse de eline o kadar para geçse gidip Alfa almaya yanaşmıyor.

Bu mudur beğenme ? Ben anlamadım gitti.

Neyse fazla da alan olmasın bari sonra @larkyn arkadaşımız çoğalır diye çekiniyor. Ender olsun,güzel olsun,benim olsun yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Ya ben de bu işi anlamıyorum,çoğunluk Alfa tarafında olmuş ama kimse de eline o kadar para geçse gidip Alfa almaya yanaşmıyor.

Bu mudur beğenme ? Ben anlamadım gitti.

Neyse fazla da alan olmasın bari sonra @larkyn arkadaşımız çoğalır diye çekiniyor. Ender olsun,güzel olsun,benim olsun yani .

ben sıfır alırım. Arkadaş 2.ci ele cesaret ettiyse, o zaman dibine vurmaktan zarar çıkmaz. Yani daha kalite bişiler alfa gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.