Şimdi Ara

megane 1 aldım fiyatı nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı ama o yaştaki bir aracın kliması olsa bile arızalı olma ihtimali yüksektir

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Magane'ların klima sistemi sağlamdır. Kolay kolay arıza vermez. Bizim 2001 megane'ın kliması 16 yılda bir kere bile tık demedi.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız sürersiniz inşallah. Periyodik bakımını yaptırın üzmez sizi.
    Araba piyasası iyice sapıtmaya başladı. 98 corollaya 27 bin tl istemek nedir? Rezillik diz boyu araba sektöründe resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 20 Haziran 2017; 4:27:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Gözumun önünde 95-97 klimalı corollaya 25 istediler.

99 corolla için bahsettiğiniz fiyatlar kalmadı. Pert olanlar hariç.

2 ay önce yetkili servis bakımlı 99 model corollayı 19.500'e sattım. Pert falanda değildi gayet orjinal ve değişensiz bir araçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Magane'ların klima sistemi sağlamdır. Kolay kolay arıza vermez. Bizim 2001 megane'ın kliması 16 yılda bir kere bile tık demedi.

kısmetliymişsiniz demek ki. tek bir kişinin klimasının bozulmamasının istatistiki bir değeri yoktur. uzun yıllar geçtikçe klima hortumu, motoru, birşeyler çıkıyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Gözumun önünde 95-97 klimalı corollaya 25 istediler.

99 corolla için bahsettiğiniz fiyatlar kalmadı. Pert olanlar hariç.

2 ay önce yetkili servis bakımlı 99 model corollayı 19.500'e sattım. Pert falanda değildi gayet orjinal ve değişensiz bir araçtı.

yaklaşık 4000 tl ucuza gitmiş.
    Allah bereket versin, ne diyelim.

https://www.sahibinden.com/toyota-corolla-1.6?pagingSize=50&a5_max=1999&sorting=price_desc&a5_min=1999&query_text=klima

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

kısmetliymişsiniz demek ki. tek bir kişinin klimasının bozulmamasının istatistiki bir değeri yoktur. uzun yıllar geçtikçe klima hortumu, motoru, birşeyler çıkıyor genelde.

Sizin aksini gösteren bir istatistiğiniz yoksa gayet güzel bir örnek. Megane 1 kliması iyidir. Gerçi onun dışında bozulup değişmeyen yeri kalmadı ama😀 Geçen ay komple şanzıman değişti. Ama klima sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 20 Haziran 2017; 15:18:43 >
  • hocam 16valfleri tutulıyor onların çok pahalı boyalı değişenli olmasa edei olurdu
  • beyler aracı bildiğiniz üzere yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum daha hiç bir sıkınıtısını görmedim sanayiye soktum sadece yağ değişimi başka bir şey istemedi kullanmasıda keyifli bir araç 8 valf olduğundan dolayı çok seri değil ama benim için en önemli olan sorunsuzluk kısmını atlattığım için mutluyum araca 1000 km bindim yaklaşık, gayet memnunum bu arada o zamanlar soran olmuş
    araç gri
    lpgli sıralı sistem
    kısacası megane 1 tavsiye ederim :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.