benim megane 2 hb dinamik aracımda bu düğme bir işe yaramıyor. yukarı aşağı yapıyorum göstergedeki ışıklar azalıp yükselmiyor. ayrıca aracımın içindeki düğmelerin hiçbirinde aydınlatma yok. bu düğmeye ait bir sigorta var mıdır.?
ayrıca aracımda koldan parkları açtığımda göstergede ışıklar geliyor. fakat parklar da yanmıyormuş, göstergede ışıklar geldiği için yanıyor sanıyordum. parkların bu düğme ile bir bağlantısı varmıdır.?
saygılarımla;
quote:
Orijinalden alıntı: mertdo2
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Dün söktüm dağıttım , ayarlama yapan bakır kısım oksitlenmiş zımparayla güzelce temizledim şimdi çalışır durumda
10 sene sonra yeni bir özellik keşfetmek çok mutlu ediyor insanı
aracı satarken mutlaka fiyat ekle. gösrerge ayar tuşu bakımı yeni yapıldı,full çalışır durumda.... diye belirt
quote:
Orijinalden alıntı: qwxx81
merhaba arkadaşlar
benim megane 2 hb dinamik aracımda bu düğme bir işe yaramıyor. yukarı aşağı yapıyorum göstergedeki ışıklar azalıp yükselmiyor. ayrıca aracımın içindeki düğmelerin hiçbirinde aydınlatma yok. bu düğmeye ait bir sigorta var mıdır.?
ayrıca aracımda koldan parkları açtığımda göstergede ışıklar geliyor. fakat parklar da yanmıyormuş, göstergede ışıklar geldiği için yanıyor sanıyordum. parkların bu düğme ile bir bağlantısı varmıdır.?
saygılarımla;
Parkların o düğmeyle bir bağlantısı yok. Ampulleriniz patlak olabilir ya da başka bir sorun olabilir. Araç içindeki tuşların da yanmaması garip.
Bir elektrikçiye göstermekte fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: kick down
quote:
Orijinalden alıntı: yasamakk
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Peki onun solundaki ve üzerinde çarpı işareti olan (X) düğme ne işe yarıyor, onu bilen var mı? Bunu da ben bilmiyorum.
renaultta bilmediği için X demiş olmasın
koyduk ama hadi hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: qwxx81
merhaba arkadaşlar
saygılarımla;
sizin kurcaladığınız düğme yanlışlıkla far yükseklik ayarı düğmesi olmasın?
1. far yükseklik ayarı 2. gösterge ışığı reosta ayarı 3. hız sabitleyici/sınırlayıcı anahtarı 4. esp on/off anahtarı
bende 3 yıllık megane da yeni özellikler keşfettim.
kapıları iki kez kitleyince camlar kapanıyormuş.
direksiyon yanındaki ses açma kapama düğmelerinin ortasında tekerlek var oda radyo kanalını değiştiriyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Araca 10 beygir kazandırabilir.
easytronic astralarda sport tuşu var biliyorsunuz. geçen gün bir ilanda adam aynen şöyle yazmıştı "sport tuşuna basınca arabada 20-30 beygir artış oluyor" mübarek bildiğin roket roket
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
bende 3 yıllık megane da yeni özellikler keşfettim.
kapıları iki kez kitleyince camlar kapanıyormuş.
direksiyon yanındaki ses açma kapama düğmelerinin ortasında tekerlek var oda radyo kanalını değiştiriyormuş.
aracınızın kullanma kılavuzunu (kitapçık olarak yoksa internette var) okusaydınız bunların hepsini biliyor olurdunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme