Şimdi Ara

Megane 1 deki bu şey ne işe yarıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
13.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

benim megane 2 hb dinamik aracımda bu düğme bir işe yaramıyor. yukarı aşağı yapıyorum göstergedeki ışıklar azalıp yükselmiyor. ayrıca aracımın içindeki düğmelerin hiçbirinde aydınlatma yok. bu düğmeye ait bir sigorta var mıdır.?

ayrıca aracımda koldan parkları açtığımda göstergede ışıklar geliyor. fakat parklar da yanmıyormuş, göstergede ışıklar geldiği için yanıyor sanıyordum. parkların bu düğme ile bir bağlantısı varmıdır.?

saygılarımla;
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Dün söktüm dağıttım , ayarlama yapan bakır kısım oksitlenmiş zımparayla güzelce temizledim şimdi çalışır durumda

10 sene sonra yeni bir özellik keşfetmek çok mutlu ediyor insanı

aracı satarken mutlaka fiyat ekle.
    gösrerge ayar tuşu bakımı yeni yapıldı,full çalışır durumda.... diye belirt
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwxx81

merhaba arkadaşlar

benim megane 2 hb dinamik aracımda bu düğme bir işe yaramıyor. yukarı aşağı yapıyorum göstergedeki ışıklar azalıp yükselmiyor. ayrıca aracımın içindeki düğmelerin hiçbirinde aydınlatma yok. bu düğmeye ait bir sigorta var mıdır.?

ayrıca aracımda koldan parkları açtığımda göstergede ışıklar geliyor. fakat parklar da yanmıyormuş, göstergede ışıklar geldiği için yanıyor sanıyordum. parkların bu düğme ile bir bağlantısı varmıdır.?

saygılarımla;

Parkların o düğmeyle bir bağlantısı yok. Ampulleriniz patlak olabilir ya da başka bir sorun olabilir. Araç içindeki tuşların da yanmaması garip.

Bir elektrikçiye göstermekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

Orijinalden alıntı: yasamakk

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Peki onun solundaki ve üzerinde çarpı işareti olan (X) düğme ne işe yarıyor, onu bilen var mı? Bunu da ben bilmiyorum.

renaultta bilmediği için X demiş olmasın

koyduk ama hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: qwxx81

merhaba arkadaşlar

saygılarımla;

sizin kurcaladığınız düğme yanlışlıkla far yükseklik ayarı düğmesi olmasın?

Megane 1 deki bu şey ne işe yarıyor?

1. far yükseklik ayarı
    2. gösterge ışığı reosta ayarı
    3. hız sabitleyici/sınırlayıcı anahtarı
    4. esp on/off anahtarı

• bende 3 yıllık megane da yeni özellikler keşfettim.

kapıları iki kez kitleyince camlar kapanıyormuş.

direksiyon yanındaki ses açma kapama düğmelerinin ortasında tekerlek var oda radyo kanalını değiştiriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Araca 10 beygir kazandırabilir.

easytronic astralarda sport tuşu var biliyorsunuz. geçen gün bir ilanda adam aynen şöyle yazmıştı "sport tuşuna basınca arabada 20-30 beygir artış oluyor" mübarek bildiğin roket roket
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

bende 3 yıllık megane da yeni özellikler keşfettim.

kapıları iki kez kitleyince camlar kapanıyormuş.

direksiyon yanındaki ses açma kapama düğmelerinin ortasında tekerlek var oda radyo kanalını değiştiriyormuş.

aracınızın kullanma kılavuzunu (kitapçık olarak yoksa internette var) okusaydınız bunların hepsini biliyor olurdunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.