Şimdi Ara

megane 2 1.5 dci mi 1.6 16v mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dizel sorun çıkarır.
  • Benim düşüncem kesinlikle dizel olanı. Bir de şöyle bir şey var. Faz2 yerine faz1 in dynamique modeli alınabilir. İmzamdaki gibi. Ama 2. elde de faz2 daha üstün gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

Orijinalden alıntı: saraci41

Ben olsam 1.6 benzinli ama kesinlikle manuel megane alırdım. Dynamic versiyonu olan. otantik te arka camlar bile manuel diye biliyorum boşun boşu..

Boşun boşu dediğin araçta 6 hava yastığı yol bilgisayarı abs efu direksiyon yükseklik ayarı koltuk yükseklik ayarı immobilizer vs.. bi dünya donanım var baktın mı hiç

Kardeş sen yanlış anladın galiba ben dynmic versiyona göre söledim boşun boşu tabirini.. diğer marka arabalara göre laf etmedik.. en basitinden arka camlar manuel (bu bile benim almamam için bi neden), far sensörü, yağmur sensörü, dijital klima bunların hiç bi önemi yok diosan o da ayrı tabi.. Ayrıca kumandadan dört cam otomatik kapatma özelliği de vardı dynmc de.. otantikte var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saraci41 -- 25 Eylül 2012; 15:50:47 >

• arkadaşlar bende bütçe olarak 17-18 bine bir araç almak istriyorum yıllık ortalama 20.000 km yapıyorum az yakması aile için uygun olması önemli sedan ama iyibir hatcbak de olabilir ilerisinide düşünerekten en az 3-4 sene kullanırım yeterki beni araç sürmekten soğutmasın ne önerirsiniz aklımda ilk aveo 1.4 sx var 17.000 ne buldum km 110.000 lpgli sıralı bir cordoba var 145.000 de 16.250 tl tdi motor siz ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
  • Kesinlikle dizel. Faz1 yerinden zor kalkar ama yakıt konusunda iyiki bunu seçmişim dedirtir.
  • Bahsettiğiniz benzinli otomatik megane insanı çileden çıkarır, inanılmaz bağırıyor, 4 ileri oluşundan kaynaklı sürüşü zevksiz ve yakıtı gerçekten abartılı. Dizeline bakardım yerinizde olsam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.