Şimdi Ara

megane 2 extreme aracıma kolçak taktırdım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlanda magane için uyumsuzdur demiş ama seninkine olmuş
    400YTLye orjinal almaktansa 40 YTLye bunu almak daha mantıklı
  • @fire soruları yanıtlasan sevinicez.Kolçağı nasıl monte ettin,kılıflar orjinalmi ?
    konuyu açmışsın ama ortalıkta yoksun?
  • Kusura bakmayın arkadaşlar hafta sonları internete giremiyorum.

Koltukların kılıfları orjinal. Exreme sreisi özel Koltuk döşemesi olduğunu söylemişlerdi aldığım yerden

Kolçak daha sabitlenmedi. 2 vida ile sabitleştirmek mümkün.
    Kolçakta eşya gözü küçük sadece cüzden ruhsat gibi şeyler koyabiliyoruz. benim kolçağı alma amacım sadece rahatlık.

Megane uygun değil yazıyor ancak uyuyor ve kullanıyorum. çok büyük rahatlık kolçağın olması tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire43 -- 31 Aralık 2007; 8:20:27 >
  • fire 43 bizim burdaki aksesuarcıda senın kolçağın aynısından var. 45 ytl takma dahil.
    ama ben komple siyah bişey arıyorum. (yada arıyacam yarın bi arabayı alalımda)
    nikelajlı hoşuma gitmedi. bu arada senin aracın rengi ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

fire 43 bizim burdaki aksesuarcıda senın kolçağın aynısından var. 45 ytl takma dahil.
    ama ben komple siyah bişey arıyorum. (yada arıyacam yarın bi arabayı alalımda)
    nikelajlı hoşuma gitmedi. bu arada senin aracın rengi ne?

aracım 2008 model megane extreme 1.5 dci platin gri
  • taktıran kardeşimiz için soruyorum malzemesi nasıl metalmi sert plastikmi yoksa mika benzeri bir şeymi acaba aslında fiyat cazip gibi ama malzemeyi bilmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata orkun

taktıran kardeşimiz için soruyorum malzemesi nasıl metalmi sert plastikmi yoksa mika benzeri bir şeymi acaba aslında fiyat cazip gibi ama malzemeyi bilmek lazım

malzeme çok kaliteli değil ama idare eder
    malzeme sert plastik
    parasına göre normal bence
  • İlginize çok teşekkür ederim çok naziksiniz.
  • BEN KENDİM TAKTIM.BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ.
    http://img159.imageshack.us/my.php?image=s7300184kw8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasturkmen -- 10 Ocak 2008; 9:59:05 >
  • kardeş arabanda orijinal fabrikadan verilmiş pas pas çıktımı.
    bende bayi uydurktan bişey koydu. sokakta 10-15 ytl ye satılan cinsten. çok merak ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: fire43

quote:

Orjinalden alıntı: ata orkun

taktıran kardeşimiz için soruyorum malzemesi nasıl metalmi sert plastikmi yoksa mika benzeri bir şeymi acaba aslında fiyat cazip gibi ama malzemeyi bilmek lazım

malzeme çok kaliteli değil ama idare eder
    malzeme sert plastik
    parasına göre normal bence
  • Orjinalden alıntı: Akustik

kardeş arabanda orijinal fabrikadan verilmiş pas pas çıktımı.
    bende bayi uydurktan bişey koydu. sokakta 10-15 ytl ye satılan cinsten. çok merak ediyorum.

HAYIR FABRİKA ÇIKIŞI PAPAS YOK ARKAŞIM BAYİ KENDİSİ KOYUYOR.

TANIDIĞIM BİR ARKADAŞ FİAT PUNTO ALDI 1 AY ÖNCE.
    BAYİ PASPAS KOYMAMIŞ SADECE 10 LİRALIK İLK YARDIM ÇANTASI KOYMUŞ.
    BENİM BİLDİĞİM BÜTÜN FABRİKALAR ARABALARA PAS PAS KOYMUYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire43 -- 10 Ocak 2008; 13:17:06 >
  • yuh ya!!!
    bizede verdiler o ilk yardım çantasından.
    işte hondanın veya vw nin en düşüğünün fiyatı ile megane yada focusun neden orta donanımı aynı fiyat, bu yüzden.
    birinin donanım diye yuttutrduğunu öbürü "bu devirde ...sız arabamı olur" diye standart olarak veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

kardeş arabanda orijinal fabrikadan verilmiş pas pas çıktımı.

HAYIR FABRİKA ÇIKIŞI PAPAS YOK ARKAŞIM BAYİ KENDİSİ KOYUYOR.

TANIDIĞIM BİR ARKADAŞ FİAT PUNTO ALDI 1 AY ÖNCE.
    BAYİ PASPAS KOYMAMIŞ SADECE 10 LİRALIK İLK YARDIM ÇANTASI KOYMUŞ.
    BENİM BİLDİĞİM BÜTÜN FABRİKALAR ARABALARA PAS PAS KOYMUYOR.

• Bu paspas olayını bildiğim kadarılya hiç bir marka araç üzerinde vermiyor.Bazıları size güzellik olsun diye uyduruk bir pas pas veriyor.Arkadaşım golf aldı geçen sene ondada paspas yoktu.paspas yerine 70 liralık benzin koydular arabasına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Bu paspas olayını bildiğim kadarılya hiç bir marka araç üzerinde vermiyor.Bazıları size güzellik olsun diye uyduruk bir pas pas veriyor.Arkadaşım golf aldı geçen sene ondada paspas yoktu.paspas yerine 70 liralık benzin koydular arabasına.

yinede şanslıymış.ben bu konuyu satıcıyla konuştum.fabrikadan paspassız olarak geliyormuş araçlar.ve satıcı şube ise kendisi alıyormuş paspasları.üstündeki paspasları zar zor 1 yıl kullandık her yanı delik deşik oldu sonra yenisini aldık
  • hoppala!!! e abimde 2001 Trendline Golf var onda orijinal kumaş paspas var. ki Trendline en düşük donanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik -- 12 Ocak 2008; 11:30:09 >
  • Arkadaşlar bende 2006 clio II symbol var. Bu araca kol dayama takılabilir mi? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 14 Ocak 2008; 20:36:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetba

Arkadaşlar bende 2006 clio II symbol var. Bu araca kol dayama takılabilir mi? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Selamlar...

Cilo 3 e modüsün kol dayaması takılıyor renault servisinde. fiyatını bilmiyorum. cilo 2 ye takılırmı bilemiyorum. sen bir servise sor arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire43 -- 15 Ocak 2008; 8:20:18 >
  • Yardım için sağolun.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetba

Arkadaşlar bende 2006 clio II symbol var. Bu araca kol dayama takılabilir mi? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Selamlar...

Cilo 3 e modüsün kol dayaması takılıyor renault servisinde. fiyatını bilmiyorum. cilo 2 ye takılırmı bilemiyorum. sen bir servise sor arkadaşım.

Servis takılamayağını söyledi. Acaba dışarıda yapan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.