Bildirim
megane 2 mi hyundai era mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
model olarak bakarsan o paraya daha yuksek megane alabilirsin megane da tercihin sedan olsun ikisi de piyasa arabası her türlü satılır yormaz sıkıntı olmaz
konfor v.s megane daha iyidir. -
Megane benim de ilk tercihim aslında. Model olarak genellikle 2004 model Dynamic olanlar var 2005 ve sonrası pek fazla yok gördüğüm kadarıyla.
İki araç arasında 4-5 yaş fark fark var. Bu yüzden Hyundai era'yı da ilgi alanıma ekledim.
Bu yüzden bir de sizlere danışayım dedim. 4-5 yaş genç bir hyundai era mı iyi olur yoksa daha konforlu megane 2 mi
yorumlara göre ikisinden birini tercih edeceğim gibi hayırlısı bakalım.
Yorumunuz için teşekkürler bu arada. -
ikisi de alınır binilir satılır. megane da benzin+lpg liler pek tutulmuyor genelde dizel tutulur fakat o yasta dizel saglam bulmak da zordur. benim kayınbiraderde var 2008 model yada 2009 170.000 km de dizel gayet iyi ama baska bir arkadas almıştı patates cıktı araba :)
bu yuzden era daha mantıklı gibi fakat onda da taksi cıkması duurmu var iyi arastırmak lazım bordo renk almamak lazım, diger renklerde ise taksi cıkması olmasın tamamen boyalı olmasın sorun olmas. motor dersen dayanıklıdır bizdeki Era'yı 680.000 km de satmıstık suyuna devamlı bakarak gidiyorduk su eksiltiyordu ama giidyordu hala hesap et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X