Şimdi Ara

Megane 3 aracıma anfisiz subwoofersız hoparlör tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar aradım bu konuyu buldum sonunda :D bende 2011 megane hb var ve ve ses sitemi ile ilgili tek yazan şey şu "60W, 4HP, Radyo-Mono CD MP3". 24-25 volume den sonra ses bozulmaya başlıyor. acaba hoparlörleri değiştirsem buna çare olur mu ? öyle aman aman bir ses aramıyorum sadece temiz çıksın yeter bana da. bir de marka öneriniz var mı ?

ayrıca sormayı unuttum megane larda 13 cm mi hoparlörler ? hiç bilgim olan bir konu değil (=

http://urun.n11.com/hoparlor/pioneer-ts-g1331i-13cm-kapi-hoparloru-230watt-yeni-model-P24249809?icid=990003_prudsys_hoparlor_listing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktlcn -- 2 Ekim 2015; 16:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ktlcn

o kadar aradım bu konuyu buldum sonunda :D bende 2011 megane hb var ve ve ses sitemi ile ilgili tek yazan şey şu "60W, 4HP, Radyo-Mono CD MP3". 24-25 volume den sonra ses bozulmaya başlıyor. acaba hoparlörleri değiştirsem buna çare olur mu ? öyle aman aman bir ses aramıyorum sadece temiz çıksın yeter bana da. bir de marka öneriniz var mı ?

ayrıca sormayı unuttum megane larda 13 cm mi hoparlörler ? hiç bilgim olan bir konu değil (=

http://urun.n11.com/hoparlor/pioneer-ts-g1331i-13cm-kapi-hoparloru-230watt-yeni-model-P24249809?icid=990003_prudsys_hoparlor_listing

Evet 13 cm ancak gerisi hakkında bir fikrim yok.

• Bende bir süredir araştırıyordum. Teyp çıkışı sanırım 15 watt civarı. Ses biraz boğuk geliyor yani mid ve tizler silik detay neredeyse hiç yok. Alpine 1325s düşünüyorum. Mid ve tiz ağırlıklıymış, mid ve tiz normalde az geldiği için bu hoparlörün dengeli çalabileceğini düşünüyorum. Hassasiyet 92 db bu da amfusiz çalacak bir hoparlör için iyi bir değer. Güç 35 watt o da teyp çıkışına uyumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hertz dsk 130

Birde kaliteli anfi

Tavsiyem budur anfi yer kaplayan birşey değil ve sonucunda memnun olacaksınız mutlaka

Diğer türlü alıp teybe bağlayacağınız hoparlörler, orjinal hoparlörün yanından bile geçemeyecek

Herkesin fikri değişik olabilir ben olsam aynen böyle uygulardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.