Şimdi Ara

Megane 3 coupe gelen ses video eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorunu tekrarladığında videoya çekin servise gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_stig

önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama sürekli yapıyorsa servise gösterin. mais'in servislerini öneririm. her türlü sıkıntımı çözdüler bugüne kadar.

bir de fazla özenmeyin aracınıza, sakınan göze çöp batar :)

aynen. siz o kadar allayın pullayın gözünüz gibi bakın, kesin sorun çıkarıyor. ama bugün ama yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

sorunu tekrarladığında videoya çekin servise gösterin

Bu akşam gelirse çekeceğim videoyu göstereceğim foruma da yükleyebilirim.

Video ses falan deyince aklıma passatımız varken motordan garip bir ses geldiğinde ustamızı aratıp motoru dinletmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJet -- 19 Temmuz 2012; 17:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJet

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

sorunu tekrarladığında videoya çekin servise gösterin

Bu akşam gelirse çekeceğim videoyu göstereceğim foruma da yükleyebilirim.

Video ses falan deyince aklıma passatımız varken motordan garip bir ses geldiğinde ustamızı aratıp motoru dinletmiştik.

Alıntıları Göster
    silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJet -- 19 Temmuz 2012; 17:22:50 >

• Video ilk mesaja eklendi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJet -- 19 Temmuz 2012; 20:45:30 >
  • Güncel \\
  • servise sesin geldiği zaman (sanırım akşamüstü)gidin
  • Kusura bakmayınde kedi bir tarafını görmüş yara sanmış derler

Mükemmel araç yoktur, böyle ufacık şeyleri kafaya takarsanız hiç bir araçtan memnun olmazsınız. Sonuçta otomobiller binlerce parçadan oluşuyor elbet bir tarafından ufak tefek tıkırtı vs. gelebilir. Gelmiyor diyenin kulağı duymuyordur
  • dostum sana daha öncede yazmıştım benim aracımda da tam anlamıyla aynı ses vardı.birebir benziyor ses.ancak benim aracım grand scenic 3...servise götürdüm ve egzoz bağlatılarının gevşek olduğunu ve sıkıştırdıklarını söylediler.benim de aracım daha 3000 km de filan idi...şimdi 41000 km oldu ve o sesten eser yok.ancak sana serviteki elemenalar bu araçta egzoz bağlatıları yok demiş ama o zaman bu egzoz bu araca neyle tutruldu diye sor bakalım...büyük ihtimal egzoz çok ısınınca bir yerlere sürtüyor.sen bu video ile birlikte servise git ve bu ustalara kapak olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Kusura bakmayınde kedi bir tarafını görmüş yara sanmış derler

Mükemmel araç yoktur, böyle ufacık şeyleri kafaya takarsanız hiç bir araçtan memnun olmazsınız. Sonuçta otomobiller binlerce parçadan oluşuyor elbet bir tarafından ufak tefek tıkırtı vs. gelebilir. Gelmiyor diyenin kulağı duymuyordur

Videodaki ses ufacık mı geliyor saçmalamayın yazmış olmak için yazmayın. İlk defa araba almıyoruz herhalde iç kısımdan gelen takırtı tukurtu olsa sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJet -- 20 Temmuz 2012; 13:33:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

servise sesin geldiği zaman (sanırım akşamüstü)gidin

Benim çıktığım saatte servis kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endru

dostum sana daha öncede yazmıştım benim aracımda da tam anlamıyla aynı ses vardı.birebir benziyor ses.ancak benim aracım grand scenic 3...servise götürdüm ve egzoz bağlatılarının gevşek olduğunu ve sıkıştırdıklarını söylediler.benim de aracım daha 3000 km de filan idi...şimdi 41000 km oldu ve o sesten eser yok.ancak sana serviteki elemenalar bu araçta egzoz bağlatıları yok demiş ama o zaman bu egzoz bu araca neyle tutruldu diye sor bakalım...büyük ihtimal egzoz çok ısınınca bir yerlere sürtüyor.sen bu video ile birlikte servise git ve bu ustalara kapak olsun...

Bugün müsait değilim cumarteside servis kapalıymış pazartesi videoyu gösterecem bakalım ne diyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.