Şimdi Ara

MEGANE COUPE---CABRIOLET BÖLÜMÜ (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
19
Favori
263.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yada temizlenme gibi bi özelliği varmı acaba .

çokta kirli değildi gerçi ama görünen yeri arka tarafı yani temiz kalması gereken yer zaten
  • abi ömurluk o filtere hafif basınclı hava ile temizle gitsin.. illa yenisini takayım dıyorsan GREEN marka filtre o 100 tl cıvarlarında fiyatı olması lazım

RESIMDEN GÖRDUGUM KADARI ile trigeri degiştiriyorsun heralde

nasıl memnunmusun arabadan masraf cıkarmamıstır insallah basına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 16 Şubat 2013; 17:07:51 >
  • Eyvallah kardeşim saol bi ince temizliğim kullanıyım o halde .

Kilometre 118 000 oldu forumlarda trigeri veya V kayışı kopup motoru yiyen coupe' ci arkadaşları

gördükçe tırstım açıkcası başıma gelmesin diye yetkili serviste bakıma soktum. Parçalarda Mais den.

Triger set (kayış, rulmanı gergisi vs neyse)

Alternatör kayışı set (kayış, kayış gergisi, gergi rulmanı)

alternatör kasnağı (yanaşmış iyice)

4 amötisör

Balatalar

Yağ ve filitresi

benzin filitresi

Devir daim(hafif kaçırmış durmuş)

Alt motor takozu yada kulağı deniliyor herhalde (kopmak üzereymiş)

Krank keçesi (Hafif kaçımaya başlamış)

Tapalar

ıvır zıvır iyi bi masraf yaptım yani (1.800) tuttu. Bide 4 lastik alırsam evlenmiş olcam arabayla artık :))
  • Bütün işlemler bittikden sonra Osman usta motoru kimyasal bi sıvıyla yıkadı

motor son halini aldı.

• Kazasiz belasiz devam insallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim arabada bi sorun var,nasıl anlatacağımı pek bilemiyotum aslında ama şöyle başlayayım.

3-4 ay önce izmirden ankaraya gelirken,70 km kala aracın gösterge ışıkları sönmeye başladı yavaş yavaş..araba zorlanıyordu..farları kapattım,düzeldi dörtlülerle devam ettim fakat bir süre sonra onlarda zorlayınca telefonun flaşı ile yolu aydınlatmaya falan çalıştım,arkadan gelenlere tuttum..baya uğraştım yani..

ankaraya girer girmez trafikte araç stop etti ve çalışmadı bidaha,sonra arkadaşı aradım takviye yaptık tam gaz eve gittim..tüm gösterge ışıkları yanıyordu ve hız göstergesi çalışmıyordu..

gece uyuyamadım,aküyü söktüm..kutup başlarını temizledim,hatırlamadığım saçma sapan şeyler yaptım..sabah uyandım vurdurdum ve çalıştı,hiç sorun yokmuş gibi !!!

paramda yoktu yaptıramadım,düzeldi diye düşündüm..birkaç gün önce tekrarladı fakat o kadar hızlı değil,yavaş yavaş yaptı bunu,her sabah aracı vurdurarak çalıştırdım,kısa süre önce çalıştıysa marş alıyordu fakat 2-3 saat geçmişse asla marş almıyordu..

araçta kısa devirlerde arada sırada tekleme vardı,ivmelenme tamamen duruyor o sırada..pı pı pıpıpıpıpıp falan yapıyor sonra duzelıyordu..sonra arttıkça arttı,araba yurumez hale geldı..bujileri değiştirdim yarım günlüğüne düzeldi sonra yıne başladı..

zaten o bujiler en fazla 2 aylık bujilerdi,çıktığında simsiyah ve yanıktı..yenileri şimdi ne durumda bilemiyorum..3 gün oldu yenileyeli bujileri..dün akşam atakule karşısında goodyear bayi de aküyü özel bir teste tuttular,akü tamamen ölmüş dediler..değiştirdim hemen orada,araç artık ilk marşta alıyor fakat tekleme hala devam ediyor..

nedir bu illet allah aşkınıza kafayı yiyeceğim,ustaya gösterdim ostimde araç 3 gün kalacak ne oldugunu bulmak için diye,eğer benım yapabılecegım bişeyse para dökecek durumda değilim..alet edevatım var uğraşırım..

• Yeni megan coupe 1.5 dizel otomatik alıp aranıza katıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eusclup

Yeni megan coupe 1.5 dizel otomatik alıp aranıza katıldım.

Aracin hayirli olsun nasil memnun musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness187

arkadaşlar benim arabada bi sorun var,nasıl anlatacağımı pek bilemiyotum aslında ama şöyle başlayayım.

3-4 ay önce izmirden ankaraya gelirken,70 km kala aracın gösterge ışıkları sönmeye başladı yavaş yavaş..araba zorlanıyordu..farları kapattım,düzeldi dörtlülerle devam ettim fakat bir süre sonra onlarda zorlayınca telefonun flaşı ile yolu aydınlatmaya falan çalıştım,arkadan gelenlere tuttum..baya uğraştım yani..

ankaraya girer girmez trafikte araç stop etti ve çalışmadı bidaha,sonra arkadaşı aradım takviye yaptık tam gaz eve gittim..tüm gösterge ışıkları yanıyordu ve hız göstergesi çalışmıyordu..

gece uyuyamadım,aküyü söktüm..kutup başlarını temizledim,hatırlamadığım saçma sapan şeyler yaptım..sabah uyandım vurdurdum ve çalıştı,hiç sorun yokmuş gibi !!!

paramda yoktu yaptıramadım,düzeldi diye düşündüm..birkaç gün önce tekrarladı fakat o kadar hızlı değil,yavaş yavaş yaptı bunu,her sabah aracı vurdurarak çalıştırdım,kısa süre önce çalıştıysa marş alıyordu fakat 2-3 saat geçmişse asla marş almıyordu..

araçta kısa devirlerde arada sırada tekleme vardı,ivmelenme tamamen duruyor o sırada..pı pı pıpıpıpıpıp falan yapıyor sonra duzelıyordu..sonra arttıkça arttı,araba yurumez hale geldı..bujileri değiştirdim yarım günlüğüne düzeldi sonra yıne başladı..

zaten o bujiler en fazla 2 aylık bujilerdi,çıktığında simsiyah ve yanıktı..yenileri şimdi ne durumda bilemiyorum..3 gün oldu yenileyeli bujileri..dün akşam atakule karşısında goodyear bayi de aküyü özel bir teste tuttular,akü tamamen ölmüş dediler..değiştirdim hemen orada,araç artık ilk marşta alıyor fakat tekleme hala devam ediyor..

nedir bu illet allah aşkınıza kafayı yiyeceğim,ustaya gösterdim ostimde araç 3 gün kalacak ne oldugunu bulmak için diye,eğer benım yapabılecegım bişeyse para dökecek durumda değilim..alet edevatım var uğraşırım..

Öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorunu daha önceki aracım olan uno da yaşadım. Aküyü yolculuk yaparken şarj etmesi gereken parçanın bilyaları ölmüş o yüzden akü bir türlü dolmuyormuş, tamirci bunun arabanın bütün ateşleme sistemine zarar verebileceğini söyledi ( bilemiyorum belki de salladı ). Neyse o bilyalar dğeişti hiçbir sorun kalmamıştı. Bir de bobine baktırmanda fayda var.

• selam arkadaşlar arabam1 senedir bende bilmıyordum böle bi forum oldugunu yenı kesfettım :)
  • nasıl?
  • nasıl?
  • nasıl???
  • Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık bir yıldır araç alma planları yapıyorum ve üniversite öğrencisiyim. Etrafımda ki herkes tek kapı araç alma satamazsın vs. dese de deli gibi Megane Coupe istiyorum. Sizce almalı mıyım? Örneğin 60 Km'de ne kadar gaz gider? Ve konforu vs. nasıldır ?

Muhtemelen 1-2 hafta içindehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nazli,dan-spor-arac-sevenler-klimali-m.coupe...vade-takas-123909917/detay/ bu arabayı alacağım. 5 BİN TL peşin Kalan 5.5 Binde 500-500 Taksitle.

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN SİZCE COUPE ALMALI MIYIM ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1H0PE

Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık bir yıldır araç alma planları yapıyorum ve üniversite öğrencisiyim. Etrafımda ki herkes tek kapı araç alma satamazsın vs. dese de deli gibi Megane Coupe istiyorum. Sizce almalı mıyım? Örneğin 60 Km'de ne kadar gaz gider? Ve konforu vs. nasıldır ?

Muhtemelen 1-2 hafta içindehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nazli,dan-spor-arac-sevenler-klimali-m.coupe...vade-takas-123909917/detay/ bu arabayı alacağım. 5 BİN TL peşin Kalan 5.5 Binde 500-500 Taksitle.

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN SİZCE COUPE ALMALI MIYIM ?

bir insan evladı yok mudur yorum yapacak yahu :)

• 1H0PE kullanıcısına yanıt
    o araba alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

o araba alınmaz

niye hocam?
  • Megane III Coupé olsa keşke bende.
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.