Şimdi Ara

Megane dCİ bakım periyodu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
24.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    20.000 bakımı : 280,00
    30.000 bakımı : 200,00 ytl tuttu. Ankara Neziroğlu'nda.
    (Hepsi 2008 de yapıldı)

quote:

Orjinalden alıntı: pho

quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

PHO taßLonun ßaşLığını okursanız fiyatLara KDV dahiL değildir yazıyor !.. KDV iLe yakLaşık aynı fiyata geLir !.. ßence ßir sorun yok !..

Selam,

KDV ile beraber 336 TL ediyor, ben 400 TL verdim demistim. Yine fark var nispeten..
  • yani bizimkilerin bakım aralığında bir değişiklik yok değilmii?
  • Yok. 10.000 km de yaptırmazsan garanti dışı kalıyormuş :(

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

yani bizimkilerin bakım aralığında bir değişiklik yok değilmii?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unsal28

Yok. 10.000 km de yaptırmazsan garanti dışı kalıyormuş :(

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

yani bizimkilerin bakım aralığında bir değişiklik yok değilmii?

teşekkür ederim aman garanti dışı kalmasın zaten ön gösterge paneli beni çok korkutuyor...
  • Selam megane 2 1.5 dci aracımız var yakıt filtresi ne zaman değişiyodu?servis ağır bakımda değişicek diyo ama?Tesekkürler.
  • 50000 KM BAKIMI: Yag Değişimi+Yağ Filtresi+Yağ Karter Tepe Contası+hava Filtresi+polen Filtresi+Dizel Filtresi+Arka Fren Balatası+Sol Ön Far(h7 ampul)+Arka Sağ Plaka Lambası 515 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade__tr

50000 KM BAKIMI: Yag Değişimi+Yağ Filtresi+Yağ Karter Tepe Contası+hava Filtresi+polen Filtresi+Dizel Filtresi+Arka Fren Balatası+Sol Ön Far(h7 ampul)+Arka Sağ Plaka Lambası 515 TL

serviste biraz tuzlu olmuş...dışarda ben bunları 250 tl ye yaptırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade__tr

Selam megane 2 1.5 dci aracımız var yakıt filtresi ne zaman değişiyodu?servis ağır bakımda değişicek diyo ama?Tesekkürler.

her 30.000 km de dendi bana.
  • megane 1.5 D 30000 bakımı Balıkesirde yaptırdım 477 fiyat çıkardılar peşin 430 ödedim. yağ, hava, mazot, polen filtresi değişti. karter tapa contası ve yağ değişti. sizce bu fiyat normal mi?
  • arkadaşlar ben bugün batman'da 2009 model megane 1.5 dizel arabamın 30.000 bakımını 570 tl yaptırdım . periyodik bakım+mazot filtresi+ön fren balatası+sol kısa far+stop lambası
  • S.a arkadaşlar renault megane II privilege 1.5 dci 100 hb aracımın 60.000 km bakımı geldi. 60.000 km de bakımında tecrübesi olan daha önce yaptıran veya bilgi sahibi olanlar yapılması gereken işlemler veya değişmesi gereken parçalar nelerdir ? yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qltkn

S.a arkadaşlar renault megane II privilege 1.5 dci 100 hb aracımın 60.000 km bakımı geldi. 60.000 km de bakımında tecrübesi olan daha önce yaptıran veya bilgi sahibi olanlar yapılması gereken işlemler veya değişmesi gereken parçalar nelerdir ? yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

hocam su an itibari ile 60.000 dci megane 2 bakımı 1100 ytl .
  • benden 550 tl aldılar 40 bin bakımına sakarya ernaz...+yol bilgisarında 12 ay yazıyor...
  • Arkadaşlar bende 2011 1.5 dci megane 3 var 70.000 bakimi icin ne fiyat verirler acaba yetkili servis mi özel servis mi sizce , bir de triger degisimi gelmis midir degistiriyim diyorum konuya vakur degilim beni bilgilendirirseniz sevinirim bakima 30 gün diyo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertgrlzfr kullanıcısına yanıt
    bakımı yaptırdınız mı Nerede? Neler değişti ? NeKADAR tuttu ? (aynı araca sahibim de)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredyboys

bakımı yaptırdınız mı Nerede? Neler değişti ? NeKADAR tuttu ? (aynı araca sahibim de)...

Vallahi usta triger haric herseyi değiştirdim 300 ye geldi yag yag filtresi polen,hava, mazot filtresi bursada bi özel servis dfd diye biyerdi

• Ertgrlzfr kullanıcısına yanıt
    sorması trigeri niye değiştirmediz. benim araç 2011 ama 2010 çıkışlı olduğu için geçen yıl değişmişti. bu arada bende bugün gittim servise; bakıma + olarak, diskler torna edildi ve balatalar değişti. (balatalar kale marka 75 tl ve tornaya da 40 tl verildi+ işçilik 50 tl.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredyboys

sorması trigeri niye değiştirmediz. benim araç 2011 ama 2010 çıkışlı olduğu için geçen yıl değişmişti. bu arada bende bugün gittim servise; bakıma + olarak, diskler torna edildi ve balatalar değişti. (balatalar kale marka 75 tl ve tornaya da 40 tl verildi+ işçilik 50 tl.)

Triger icin renault fabrikasindaki arkadaşım 100.000 bin dedi ondan önce değiştirme dedi ona binayen

• siz bilirsiniz. ama triger için Renault bakım kitapçığında 80 000 km veya 4 yıl (hangi önce dolarsa) yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.