Şimdi Ara

Megane HB Dynamique 1.5 dCi 105 bg ya da Astra HB Classic hangisi daha mantıklı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafacec

Pardon Hangi Donanımı Cezbetti ?

quote:

Orijinalden alıntı: ilsimsek

Tekrar hem Astra'yı hem de Meganı inceledim. Fakat Meganın ön konsolu çok basit geldi. Aracın dışı ne kadar heybetli ise ön konsol o kadar zayıf geldi. Sanki Astra ya daha bi ısındım gibi. Yeni kasası çıkmış olsa da iç dizayn ve donanımı beni cezbetti. Ama dediğim gibi daha kararımı netleştiremedim. Hala araştırma içerisindeyim.

Donanım da kastım elimdeki paraya göre alabileceğim donanımı kastetmiştim.Donanımı Megandan falan üstün de demek istemedim. Sadece 38 bin Tl civarında bu fiayata yarı otomatik bir arac daha cazip geldi.

• Sevgili Dostum serisinin üretimi bitmiş yeni kasası çıkmış bir araca 38000tl gibi ciddi bir rakam vermmek bence mantıklı değil.
    Sana tavsiyem o racı hem Essantia olarak değilde ELEGANCE olarak 2009-2010 modelini düşük km.de 30.000-32.000TL periyodunda
    biraz sabırla bulman kaçınılmaz.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafacec

Pardon Hangi Donanımı Cezbetti ?

quote:

Tekrar hem Astra'yı hem de Meganı inceledim. Fakat Meganın ön konsolu çok basit geldi. Aracın dışı ne kadar heybetli ise ön konsol o kadar zayıf geldi. Sanki Astra ya daha bi ısındım gibi. Yeni kasası çıkmış olsa da iç dizayn ve donanımı beni cezbetti. Ama dediğim gibi daha kararımı netleştiremedim. Hala araştırma içerisindeyim.

Donanım da kastım elimdeki paraya göre alabileceğim donanımı kastetmiştim.Donanımı Megandan falan üstün de demek istemedim. Sadece 38 bin Tl civarında bu fiayata yarı otomatik bir arac daha cazip geldi.

• megane hb diyorum başkada birşey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatkaç

megane hb diyorum başkada birşey demiyorum

+100
  • Opel in otomatiğini kullanmadan almayın derim. Sonradan üzülürsünüz.
  • Bence opel fiyatıyla öne çıkar,onun dışında megane daha iyi her konuda.
    Yeni astrada çok güzel ama motor yeterziz,fabrika verilerinde şiçi 4,9 lt verşyor ama gerçekte 6,5 -6,7 lt yakıyorlarmış.(yine bu forumda yazıyor)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.