hemde ne biliyim çok sorunlu fln diolar hemde onlarda esp hiçbirinde yok klima manuel vs.vs.
yok kardeş estağfirullah yanlış anlama. ben ilandaki adamın aracın özelliklerini yazdıktan sonra takıldım. pazarlık yok, pm at v.s.
quote:
Orjinalden alıntı: freeman6161
quote:
Orjinalden alıntı: Akustik
bu araç zaten alınmaz hem km sinden hemde bayagı bya var. hadi onları geç. aracın şasesinde problem olmadıkça alınır. ama aşagıya yazdığı açıklama kısmındaki uslubu hiç şık değil. sanki üst rütbeli komutan emir kipleriyle yazmış. sırf bu uslupdan dolayı Toyota Reis otomotivi istanbula şikayet ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: freeman6161
o fiyat aralığında vectra 1.6 larda var ama çok yakıyorlar
megane ile accent arasında ben megane derim.ancak başka bir model önermemi istersen
emir kipiyle konuşuyo diye kast ettiğin benmiyim.alaka kurmadımda
tabşkşde megane 1.6 16v alıcaksın kral araba otantik megane bile eranın fullünden daha iyi bence hemde era çok küçük ve megane kadar kaliteli ve sağlam değil bence kesinlikle megane al lpg de taktırma bence böyle kullan
tercihimi megane dan yana kullanmayı tercih ederdim ben.Renault baba arabası benim kafamda öyle bir yer edindi.Her parçası mavcut hyundai den de iyi bir marka.Bende Renault Megane çok artıları var.Bi kere era yapılı bir araç değil ama megane öyle değil bir ağırlığı var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme