serviste sprey sıktılar kapılara düzeldi kapılar normal kapanıyor şimdi ama değişecem fitilleri yinede,sende sprey sık düzelir efseane_06 spreyin kutusu 20 ytl olması lazım yada 25
quote:
Orjinalden alıntı: tekhatıram_
serviste sprey sıktılar kapılara düzeldi kapılar normal kapanıyor şimdi ama değişecem fitilleri yinede,sende sprey sık düzelir efseane_06 spreyin kutusu 20 ytl olması lazım yada 25
benim sert kapanma dediğim fitilin ezilmesinden dolayı olan ses arka kapılar fazla açılıp kapanmadığından çok tok bir ses veriyor ama ön kapılar çok ses çıkarıyor
Arkadaşım sen arabayı kaça aldın?2500 de masrafı varmış.Anlattığına göre yıpranık bir arabaya benziyor.Yol yakınken istersen geri ver,Sonra yandım diye bağırma
hayırlı olsun kardes benim meganemde ateş kırmızı sedan bu renk meganeye cok yakısıyor..kazasız belasız kullanman dilegiyle cok dogru bir karar vermişsin megane almak ile 2004 model için 80000 km cok degil bende 2005 model var 2.sahibiyim bende 59000 km de almıştım:D
quote:
Orjinalden alıntı: efsanea_06
quote:
benim sert kapanma dediğim fitilin ezilmesinden dolayı olan ses arka kapılar fazla açılıp kapanmadığından çok tok bir ses veriyor ama ön kapılar çok ses çıkarıyor
Bu fitil dediğiniz,kapının etrafını saran siyah yumşak malzeme dimi arkadaşlar yoksa benmi karıştırıyorum.Aynen benimde ön kapılar sürekli açılıp kapandığı için kötü ses çıkarıyor ama arkalar çok tok bir ses veriyor.Bu fitili nerden bulabilirizki?
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
quote:
Orjinalden alıntı: efsanea_06
quote:
Bu fitil dediğiniz,kapının etrafını saran siyah yumşak malzeme dimi arkadaşlar yoksa benmi karıştırıyorum.Aynen benimde ön kapılar sürekli açılıp kapandığı için kötü ses çıkarıyor ama arkalar çok tok bir ses veriyor.Bu fitili nerden bulabilirizki?
evet fitil dediğimiz o servisten bulabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme