Bildirim
Megane II Aux bağlantısı aktifleştirme...(Fotoğraflı anlatım) (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çok güzel bir calışma ellerine emeğine sağlık
bende 2005 megan 2 sw var kaset calar sizin yaptıgınız şekilde yapmaya calıştım ama aux ekranda cıkmıyor
yardımızınızı rica ediyorum resim cektim yukleyemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHME_T62 -- 22 Eylül 2012; 14:05:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AHME_T62
bende 2005 megan 2 sw var kaset calar sizin yaptıgınız şekilde yapmaya calıştım ama aux ekranda cıkmıyor
Kasetlilerde aux özelliği bulunmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: useru
quote:
Orijinalden alıntı: AHME_T62
Kasetlilerde aux özelliği bulunmuyor.
kasetlilerde yöntem farklı
ben yaptım şu an kullanıyorum
teybin içine birkaç lehim ve kasetçalarda boş bir kasetin olması gerekiyor... -
benim arabada üstte kasetçalar altta cd çalar mevcut. Ben de uygulayabilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: erosbos
benim arabada üstte kasetçalar altta cd çalar mevcut. Ben de uygulayabilir miyim?
Önce bir bakın aux aktif edilebiliyor mu? Eğer aktif edilebgiliyorsa yapabilirsiniz sanırım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mitto
quote:
Orijinalden alıntı: erosbos
benim arabada üstte kasetçalar altta cd çalar mevcut. Ben de uygulayabilir miyim?
Önce bir bakın aux aktif edilebiliyor mu? Eğer aktif edilebgiliyorsa yapabilirsiniz sanırım..
Dun 10 tl ye bi kaset aldim. Kasetcalara takiliyo, icinden bi kablo cikiyo onu da telefona, mp3 e takiyosun, hicbirsey yapmadan aux ozelligi sagliyo, guzel bisey. Ama kasetcalar olmasi lazim bende ikisi de olunca isimi gordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
herkese slm aynı işlemin kaset çalara yapılışını anlatayım
biraz kısa olacak ama gayet basit
önce teybi ve altndaki bölmeyi söküyoruz. resim eklemiyorum sayfada resimleri zaten var
burda teybe müdahale edeceğiz teybin içini açın ve resimdek entegreyi bulun
işaretlenen yerlere aux ucuna giden kabloları lehimleyin
resimlerde direk entegre üzerine lehim yapılmamış ama ben öyle yaptım sıkıntı yok. Kırmızı kablo şase kablosu onuda teybin gövdesine yada gösterilen yere tutturabilirsiniz sonraki kısım aynı alttaki parçayı matkapla delin aux girişini sabitleyin işlem tamam
NOT: bu bilgiler alıntıdır. clio grubu 118 ve 119. sayfalar
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sebo68
Merhaba.
Megane 2 cd 2008 model bağlantı soket kabloları gösteren bir şema gerekiyor, yardımcı olurmusunuz.
Navigasyon aleti aldım onun bağlanıları yapmak için.
Merhaba,
Soket bağlantı şeması maalesef elimde yok. Bende sanırım internetten arama yapıp bulmuştum o zaman... -
quote:
Orijinalden alıntı: mitto
quote:
Orijinalden alıntı: sebo68
Merhaba.
Megane 2 cd 2008 model bağlantı soket kabloları gösteren bir şema gerekiyor, yardımcı olurmusunuz.
Navigasyon aleti aldım onun bağlanıları yapmak için.
Merhaba,
Soket bağlantı şeması maalesef elimde yok. Bende sanırım internetten arama yapıp bulmuştum o zaman...
Bu arda senin verdiğin AUX çıkışı uygulamasını bende yaptım, çok iyi çalışıyor.
Paylaşım için eşekkürler.
Ben bağlantı soketlerini buldun internette. -
-
Beyler bu kabloya flash bellek takılamazmı?Cep telefonu şartmı. -
quote:
Orijinalden alıntı: LENCER
Beyler bu kabloya flash bellek takılamazmı?Cep telefonu şartmı.
Onu yapan bir alet var ama o da 125 TL megane 2 konusunda son sayfada bir arkadaş paylaşmış istersen bir bak ama değmez. Ama Aux bağlantısı yaptıktan sonra istersen araca böyle bir bluetooth cihazıda bağlayabilirsin. Bluetooth üzerinden müzik dinlerim diyorsan.
www.ebay.com
Error Page | eBayhttp://www.ebay.com/itm/180983402458?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
-
quote:
Orijinalden alıntı: knnkpln
quote:
Orijinalden alıntı: LENCER
Beyler bu kabloya flash bellek takılamazmı?Cep telefonu şartmı.
Onu yapan bir alet var ama o da 125 TL megane 2 konusunda son sayfada bir arkadaş paylaşmış istersen bir bak ama değmez. Ama Aux bağlantısı yaptıktan sonra istersen araca böyle bir bluetooth cihazıda bağlayabilirsin. Bluetooth üzerinden müzik dinlerim diyorsan.
www.ebay.com
Error Page | eBayhttp://www.ebay.com/itm/180983402458?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Teşekkür ettim.
-
bu yöntemle, iphone u USB ile bağlayarak hem şarj edip hemde müzik dinleyen var mi? -
Benimde merak ettiğim direksiyon kumandasından aux a bağladığımız mp3playerdaki yada ceptelefonundaki şarkıları seçebiliyormuyuz, ileri geri oynatabiliyormuyuz. bende bunu merak ettim. -
Malesef öyle birşey olmuyor. Aux olayı genel olarak basit birşeydir zaten, nasıl mp3 kulaklık takarsın auxda onun gibi birşey kulaklık yerine arabanın kendi ses sistemini kullanmış oluyorsun. Teybi aux moduna getirince sadece harici ses kaynağından gelen sesleri dışarı verir başka birşey yapmaz. -
ellerinize saglık...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X