Şimdi Ara

Megane II HB Authentique nasıl bir arabadır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JackDaniels

diğer arkadaşa cavabımda kaldı böylece niye satıyo acaba o zaman diyeyim kısaca

2006 ford fiesta , 2006 astra , 2005 vectra var ayrıca bunlar şirket arabası bunlar dururken kendi arabamı neden kullanayım ?

bi arabayı satarken illa beyenmediğin için mi satarsın
  • Ben bir volkswagen kullanıcısıyım [polo] gerçekten megane 2 çok hoşuma gidiyor ama şimdi bir alman arabasından inip fransız arabasına binince nasıl bir şey ile karşı KARŞIYA GELECEĞİMİ BİLMİYORUM SİZ NE DERSİNİZ MEGANE BANA VW Yİ ARATIRMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Ben bir volkswagen kullanıcısıyım [polo] gerçekten megane 2 çok hoşuma gidiyor ama şimdi bir alman arabasından inip fransız arabasına binince nasıl bir şey ile karşı KARŞIYA GELECEĞİMİ BİLMİYORUM SİZ NE DERSİNİZ MEGANE BANA VW Yİ ARATIRMI?

2001 model polo highline 1.4 100 hp vardı megane'dan önce bizde.
    abs-4airbag-dijital klima-sunroof ve mükkemel motoru vardı.sonra onu satıp megane aldık motoru dışında o poloyu hiç aramadım bizdeki polo en babası olmasına rağmen.bu olay bizde ki meganın 1.4 olmasından kaynaklanmıyo bizde vectra'da var ama o arabanın motorunu hala arıyorum aşırı seri bi arabaydı

ama eğer sendeki 75 hp olansa ki %90 öyledir hiçbir problemin olmaz çünkü megane kafadan daha üst sınıf bi araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er9en -- 6 Mayıs 2006; 13:14:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Ben bir volkswagen kullanıcısıyım [polo] gerçekten megane 2 çok hoşuma gidiyor ama şimdi bir alman arabasından inip fransız arabasına binince nasıl bir şey ile karşı KARŞIYA GELECEĞİMİ BİLMİYORUM SİZ NE DERSİNİZ MEGANE BANA VW Yİ ARATIRMI?

abs-4airbag-dijital klima-sunroof ve mükkemel motoru vardı.sonra onu satıp megane aldık motoru dışında o poloyu hiç aramadım bizdeki polo en babası olmasına rağmen.bu olay bizde ki meganın 1.4 olmasından kaynaklanmıyo bizde vectra'da var ama o arabanın motorunu hala arıyorum aşırı seri bi arabaydı

ama eğer sendeki 75 hp olansa ki %90 öyledir hiçbir problemin olmaz çünkü megane kafadan daha üst sınıf bi araba.

eVET ARABAM 2004 Polo 1.4 75 bg 16v gerçekten memnunum ama kafamda daha üst sınıf bir araba almak var şuanda satıyorum zaten arabamı ama golf mu alsam yoksa megane mi karar veremedim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

eVET ARABAM 2004 Polo 1.4 75 bg 16v gerçekten memnunum ama kafamda daha üst sınıf bir araba almak var şuanda satıyorum zaten arabamı ama golf mu alsam yoksa megane mi karar veremedim

bence privlage magane al

• abi alabileceğin en iyi arabalardan biri derim ama biraz daha para katabilirsen clioIII al
    hemen hemen aynılar çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_fate

abi alabileceğin en iyi arabalardan biri derim ama biraz daha para katabilirsen clioIII al
    hemen hemen aynılar çünkü

arkadaşa full prevlige megane al diyoruz sen biraz daha kat clio al diyosun
  • tamam abi kızma yaaaa
    sen istediğin al abi
    ama megane de iyidir
    ve VW yi aratmayacaktır sana
    ama istersen sana 2005 modifiyeli 140hplik dci clio symbol satayım
    hertürlü paket mevcut orijinal xenon ve sunroofta var
    gp+sp herşey ne ararsan var
    acaip modlattım arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fate -- 6 Mayıs 2006; 16:18:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_fate

tamam abi kızma yaaaa
    sen istediğin al abi
    ama megane de iyidir
    ve VW yi aratmayacaktır sana
    ama istersen sana 2005 modifiyeli 140hplik dci clio symbol satayım
    hertürlü paket mevcut orijinal xenon ve sunroofta var
    gp+sp herşey ne ararsan var
    acaip modlattım arabayı

resmini koyarmısın çok merak ettim ?
  • prevlige in donnım özellikleri nelerdir?ve fiyat konusundada yardımcı olursanız sevinirim clio almayı dusunmuyorum çünkü tipi hoşuma gitmiyor.
  • abi dijitalim yok ve cep telefonu da resim çekmiyo ama koyacağım yani en kısa zamanda
    ancak fransa da yapılmış bu modifiyeler orda aldığım bi foto vardı maille
    referans olarak onu koyayım olur mu
    önü hemen hemen aynı sadece benimkinin rengi beyaz bi de sis farları falan var
    bi de benimki symbol
    bu arada modeli yukarda 2005 die yazdıydım o dier symbolun modeli bunu mod için garantisiz almıştım
    bununki 2004 yanlışlık olmasın yani

• tamam mıdır abi araba genel hatlarıyla buna benziyo
  • Bunamı benziyo

buna benziyosa neden satıyorsun
  • abi espri olsun diye dedim
    arkadaş heralde kendininkini satıcaktı
    evet dediğim gibi buna benziyo
    ve satmam yani
    güzel olmamış mı sence ama daha yapılacak çok şeyi var
    en başta mükemmel bodykitler gördüm fransada ve onlardan düşünüyorum ki
    tipi acaip değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fate -- 6 Mayıs 2006; 17:29:12 >
  • tabi güzel ne body kitler var ama ben senin yerinde olsam hazır body alacağıma istediğim body'nin resmini çeker bi fiberciye götürür kendim yaptırırım hem maliyet açısından iyi hemde herhangi bir yerinde kırılma oldumu aynı yere götürür tamir ettiririm.
  • aslında mantıklı bi fikir
    ancak yılda iki üç kere yurtdışına çıktığım için sorun olmaz diye düşünüyordum
    bir de fibercilerde bekleme sorunu oluyor
    mesela sedicivalvoe kardeşimiz bekliyor kaç zamandır
  • He yurt dışına çıkıyosan sorun olmaz.Fiberciden fiberciye değişir bu arkadaşım sen git adam gibi bir tuningçiyte bak bakalım bekliyormusun mesela Paşa tuning bayrampaşa
  • Bu renault u anlamak mümkün değil. Piyasada megane hb 1.4 ler 1 ay önce heryerde bitmiş ama hala sitesinde ve gazetelerde reklamını yapıyor. Araba olmadıktan sonra isterse 10 milyar yazsın sitesinde. Reno ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: rain_man

Bu renault u anlamak mümkün değil. Piyasada megane hb 1.4 ler 1 ay önce heryerde bitmiş ama hala sitesinde ve gazetelerde reklamını yapıyor. Araba olmadıktan sonra isterse 10 milyar yazsın sitesinde. Reno ya

Evet haklısın maalesef..
    Bende bundan bahsetmek istemiştim...
    Adamlar da araba yok ama 25000 ytl'ye dusurduk diyorlar.Bu aslında tamamen tüketiciyi kandırmakla özdeş bence...
    Madem yok niye reklam yapıyorsun ya da niye halen internet sitende bu araçla ilgili fiyat listesi var...
    Arabanın özelliklerini fiyatını yine koy ama bari en azından su anda TÜRKİYE'de bu arac bulunamamaktır de...
    Bende senin gibi yapıyorum arkadas..
    ve Reno 'ya
    Bide makyajlı Hb'lerde ne değişti bilen var mı?

• yeni megane HB ön göğüs rengi beyazışıklı,ön panjur değişik,park sensörü,jantlar,arka stopların içi,yenilerin hepsi mercekli far xenon gibi ama degil.sonradan xenon takılır orjinal gibi olur.HB yurt dışında üretiliyor içine binince kaliteyi anlarsın.bizimkiler çalmış.örn(motorda toz girmemesi için kullanılan süngerlerin hiç biri yooook)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.