arkadaşlar merhaba benim sorunum megane II kapı iç lamabaları aracım 2010 model exception olmasına rağmen kapı içlerinde aydınlatma yok.bu lambalardan taktırmak istesem tesisatı var mıdır?bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?
eğer tesisat varsa ben de gerekli parçaları alıp yapayım.
daha önce hız sabitleme taktırmak için direksiyon altına baktıklarında tesisatının oldugunu söylemişlerdi.soketleri mevcuttu.aynı şekilde arka kapılara kolon taktırmak isteyen arkadaşlarda tesisat oldugunu söylüyorlar.ön gögüsten gelen kablolar kapılara soketli olarak ulaşıyor.bence vardır diyorum ama yine boşuna sökmek istemiyorum.kablolar genelde komponent bir arada .lambaların tanesi 17 tl.lamba içlerine kırmızı park ampullerinden takınca inanın muhteşem oluyor.eski düzen araçlar reno 19 dogan şahin gibi olsa bu iş çok kolayda bu araçların tamamı elektronik bir yanlış yapmak istemiyorum.eminimki o döşemelerin içinde baya bir kablo yumagı vardır.özellikle şöför kapılarında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme