Şimdi Ara

Megane II Kısayol tuşları (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
537
Cevap
15
Favori
376.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g4zm4n14

konuyu hortlatayım azıcık
    bizde 2008 extreme var indim denedim burda yazanlardan işime yarayabilecek olan kısayolları
    1. vitest+fren+start yaptım yarı kontak oldu
    radyoda hıza göre olan şeyi ayarladım
    bide kapıların hareket edince otomatik kapanmasını yapabildim.
    o yolcu tarafındaki camın tek hamlede açılıp kapanması için uğraştım (cam kapalıyken 2 saniye değil 12 saniye yukarı çektim ) olmadı, test moduna geçecektim km sıfırlama tuşu olmadığı için ya durduramazsam diye korktum ama bence oda çalışmayacaktı, en son arabadan çıktım 2 camda açık kapıları kilitleme tuşuna çatçat iki kere bastım camlardada bi kıpraşım olmadı.
    2004 model arabada olan özellik neden 2008de çıkartılır anlamıyorum maliyetten kısmaya çalışmışlar herhalde
    sonuç olarak yine bize hüsran

Tek Tusla KAldırma Özelligi varsa zaten budurumu anlarsın tuslar 2 kademeli ilk ademe istediğin kadar kaldırır 2. kademe tamamen kaldırır.

arbadan in uzaktan kumadadan kilitleme tusuna 2 kere ardıardına seri bir sekilde bas. ve camların otomatik olarak kalkar.

test modu faz 2 lerde yok bu arada bende 2009 expression var ve bu özellikler tamamen calısıyor.sende de calısması lazım extrem donanım olarak expressiondan alt mı üst mü bilmiyorum onun içinde yardımcı olamaıyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: g4zm4n14

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

camları kilitle beraber kapatmak için sanırım şöyle yapılıyor;

arabadan indin kapını kapattın, kumanda üzerindeki kapatma tuşuna basılı tutuyorsun bir de bunu dene maliyetle ilgisinin olacağını sanmıyorum yazılımsal şeyler bunlar ama ne kadar elektronik sistem o kadar çabuk sorun demek

Onuda deneyeceğim sağol.
    Birde bizdeki kullanma kılavuzunda test modunun nasıl çalıştırılacağı yazmıyor test modu diye bir bölüm yok acaba faz 2 lerde nasıl oluyor şu test modu babama göstermem lazım onu :D

rica ederim, test modu zaten kullanıcının yapması kurcalaması gereken bişey değildir, o yüzden kılavuzda yazmaz

• Arkadaşlar konu 11 sayfa olmuş hala aynı şeyler konuşuluyor ..
  • sakin ol dostum kısayol tuşları bu kadar... millet ne yapsın..
    darısı megane 3 e
  • laf olsun torba dolsun işte...
  • arkadaşlar bende 2005 megane dynemique var.bugün arka camları ne ön taraftaki kumandadan nede arkadaki kendi kumandasından çalıştıramıyorum.sigortasıda atmamış yardımlarınızı bekliyorum
  • Cam krikoları bozulmasın. Geçen hafta benim camın birisinin krikosu dağılmış. Ne açılıyor ne kapanıyor. Değiştirdik mecburen. Sanırım 200 TL civarı bir para ödedik...

quote:

Orijinalden alıntı: snnyldz

arkadaşlar bende 2005 megane dynemique var.bugün arka camları ne ön taraftaki kumandadan nede arkadaki kendi kumandasından çalıştıramıyorum.sigortasıda atmamış yardımlarınızı bekliyorum
  • dostum buraya değilde megane II topiğine yazsan daha cok yardımcı olunur

http://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_212/key_/tm.htm
  • Selam Arkadaşlar.. Ben yeni Megane ciyim. 2004 1.5 Dci Dynamic. Dijital klima lı model. 170 bin km de araç ancak çok yakın bi arkadaşımdan bu gün aldım. 170 bin km biraz kafa karıştırıcı ancak şehir içinde değil hep otobanda kullanılmış bir araç. Arabayı akşam teslim alacağım ve serviste göstereceğim. Dizel araçta bana masraf çıkarabilecek neler var. Neye dikkat etmeliyim. bu arada aracı 16,500 e alıyorum. 1 ay önce 4 Michelin teker ile tüm alt takım 1169 ytl ye yenilenmiş. (faturasından baktım) fiyat konusunda da yorum yapabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
  • Sanırım hb aracınız fiyat iyi.Boya ve darbe takıntınız yok ise alabilirsiniz.
  • evet hb. dün servise götürdüm motoruna felan baktı çok iyi dediler. 180 bin km de triger felan değişiyormuş yaklaşık 1 milyarlık bi bakım masrafı haricinde birşey bulamadılar arabada.
  • radyoda devamlı çıkan SEARCH yazısından nasıl kurtulacagımızı bilen var mı?
  • tuner tuşu gibi bir tuş varsa ona bakarak list mode'dan preset, ya da manuel moda getirerek olabilir, bir de src tuşuna uzun süre basık tutarak açılan menüden, af (auto frekans)'ı kapatmakta yarar var. ikincisi sanırım esas çözüm
  • AF kapalı genede aynı:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

AF kapalı genede aynı:(

direksiyondan müzik kontrolun kumandasının arkasındaki döner şeyi yani radyo istasyonu değiştirmeyi yarayan şeyi serach yazısı çıktığında (ya da çıkmasını da beklemeyebilirsin) bi ileri çevir bi geri çevir aynı istasyona döner ve search yazısı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

direksiyondan müzik kontrolun kumandasının arkasındaki döner şeyi yani radyo istasyonu değiştirmeyi yarayan şeyi serach yazısı çıktığında (ya da çıkmasını da beklemeyebilirsin) bi ileri çevir bi geri çevir aynı istasyona döner ve search yazısı çıkmaz

hocam benim yaptıgım zaten bu, amacım bundan kurtulmak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

hocam benim yaptıgım zaten bu, amacım bundan kurtulmak

bugun bi daha bakıyım da ben radyodan kontrol ederken search çıkıyo bunu yaptığımda düzeliyo a bugun bi daha bakarım

• arkadaşlar benim araç 2004 megane 2 dinamik, otomatik far aktif iken, arabayı stop ediyorum kapıyı açıyorum farlar hala anmaya devam ediyor araba kilitlenmiyor, bu sefer far düğmesini çeviriyorum tekrar çevirip kapalı konuma getiriyorum o zaman far sönüyor ve araba kilitleniyor. bu otomatik farı araba stop edince kapatmanın başka yolunu bilen varmı?
  • ben de bir türlü otomatik farı açamadım. yazı ekrandayken basılı tutuyorum ama olmadı. nasıl olduğunu bilen var mı?
  • 1 Kaç Tanede Benden :)

1. Kapı Kilitleme Tuşuna [ Start Dügmesinin Yanındaki ] 10 Sn Kadar Basılı Tutunca Otomatik Kapı Kitleme Devreye Girer.

2. Sinyal Kolunun Ortasına 10 Sn Kadar Basılı Tutunca Farlar Otomatik Yanma Devreye Girer[Far Sensörü Olan Meganelerde]

3. Silecek Kolunun Ortasına Basılı Tutunca 5 6 Sn Kadar Alt Km Sıfırlanır

4. Yağmurlu Havalarda Silecek Kolunu 1 Kademe Aşagı İndirdiginizde Yagmur Sensörü Devreye Girer Yagmurun Hızına Göre Silecekler Çalısır. [ Yağmur Sensörlü Meganelerde ]

5. Karttan Kapıyı Kitlerken 4 Cam Birden Açıksa 2 Defa Kapatma Tusuna Üst Üste Bastıgınızda 4 Cam Birden Otomatik Kapanır ;)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.