kardeşim izmirde okuyor zten.biara damlarım bak.sonra kovma.. dgo2133 bırak bu işleri.fani şeyler bunlar..para çok galiba.benzini emdirion almana
quote:Orjinalden alıntı: uruk33 kardeşim izmirde okuyor zten.biara damlarım bak.sonra kovma.. dgo2133 bırak bu işleri.fani şeyler bunlar..para çok galiba.benzini emdirion almana pm attim ne kovmasi gel sana izmirin güzel yönlerini gösterelim kordon gibi
aldım pm i.eywallah kardeş ilgin için..kordonu biliyorum.kızlarınıdatabiki gezelim ne demek.gelecek olursam zaten haberleşiriz
bırak bu işleri devlet su işleri fırçala dişlerini quote:Orjinalden alıntı: uruk33 kardeşim izmirde okuyor zten.biara damlarım bak.sonra kovma.. dgo2133 bırak bu işleri.fani şeyler bunlar..para çok galiba.benzini emdirion almana
quote:Orjinalden alıntı: dgo2133 bırak bu işleri devlet su işleri fırçala dişlerini quote:Orjinalden alıntı: uruk33 kardeşim izmirde okuyor zten.biara damlarım bak.sonra kovma.. dgo2133 bırak bu işleri.fani şeyler bunlar..para çok galiba.benzini emdirion almana biyir
quote:Orjinalden alıntı: uruk33 quote:Orjinalden alıntı: dgo2133 bırak bu işleri devlet su işleri fırçala dişlerini quote:Orjinalden alıntı: uruk33 kardeşim izmirde okuyor zten.biara damlarım bak.sonra kovma.. dgo2133 bırak bu işleri.fani şeyler bunlar..para çok galiba.benzini emdirion almana biyir caniniz sıkılıyor anlasilan
quote:Orjinalden alıntı: uruk33 sorma ceyhunum ya..piyasaya mı çıksam ki.kız falan..adamın topiğinide rezil ettim ha zaten gereksiz hiz topiği az bile yapioz bende is bitsede kiz arkadasimin yanina gitsem diom yağmur yağmadan
quote:Orjinalden alıntı: uruk33 sorma ceyhunum ya..piyasaya mı çıksam ki.kız falan..adamın topiğinide rezil ettim ha