Şimdi Ara

Megane III aldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan61

Arkadaşlar uzun zamandır araba arıyorum. Babamın bir arkadaşı arabasını satıyormuş. Araç 2011 model 1,5 dci megane 3 dynamigue araç 15 binde en son 38,5 bin tl.ye bırakıyor sizce fiyat uygunmu. Almak istediğim aracın özellikle 2. elinin iyi olmasını tercih ederim. Megane 3 ün piyasası nasıldır. Daha önce hep peugeot kullandım. Renault' lar hakkında hiç bir bilgim yok. Peugeot' lar ile hiç sorun yaşamamıştım, satarkende rahat satmıştım. Birde renault' ların ithal ve yerli olanları var sanırım. Aralarında fark varmıdır? 2011 modeller ithal mi ediliyor yoksa yerli üretimmi? Vakit ayırıp yapacağınız yorumlar ve vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

hocam pp paket ise birde cam tavan varsa alınır yoksa alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: car_mat

quote:

quote:

quote:

ithallerin artısı falan yok?uyuz oluyorum bu yerli ithal muabbetlerine.

hocam artısı var aslında yerliler yerden biraz daha yüksek gijital hız göstergesi yok ve bana göre en önemlisi cam tavan yerine sunroof var yerlilerde..neden ben aynı fiyata açılır tam tavan alamayıp bana göre araçta çok çirkin duran sunroof alıyorum üstelik aynı fiyata?burada ithalleri övmek değil ithal donanımlar Türkiyede üretilsin aynı şekilde gidip fransadan geleni alırsak o zaman bırakın bu ithal yerli muhabbettlerini demeye hakkınız olabilir..arkadaşın aracına gelince bana göre çok süper bi fiyat kaza bela vs yoksa hiç kaçırma derim

aracın ithale göre yüksek olması benim için daha iyi,türkiye şartları malum.
    dijital gösterge sevmiyorum,ayrıca sunroof olsun cam tavan olsun ilgimi çekmiyor.demekki donanım kişiden kişiye değiştiğine göre fark yok.

aracın yerden yüksek olması aracın sportif görünümünü etkilemekte yol tutuş kapasitesini de azaltmaktadır.tabi önemli fark yok ayrıca sunroofla acılır cam tavanı kıyaslamam bile gösterge konusuna karışmam ama aynı paraya ben neden bunlardan mahrum kalıyorum tartışılması gereken bu.birde 2. elde millet yana döne ithal arıyor yerliye bakan yok.asıl sorumlu reno piyasaya tek üretim sunmalıydılar

merak etme aracın yol tutuşu gayet iyi,bir test sürüşüne çıkmanı tavsiye ederim.milletin ithal aradığınıda nereden çıkardın.sahibinden e bakıp söylüyorsan,bizim ezik ama kendini dahi sanan vatandaşımızın şark kurnazlığından başka birşey değil.

Özellikle ithal arayan var hocam eminim.

Biliyorsun bende 2010 ithal megane vardı.2 haftada sattım aracı hemde oldukça iyi bir fiyata sattım aracımı alan arkadaş dahil arayan herkes ithal olduğu için almak istiyordu aracımı istisnasız telefonda konuştuğum herkes aynı şeyi söyledi.

18.000km'deki full 2010 ithal aracımı 1 ay önce 45.500'e sattım mesela hemde 2 hafta gibi bir sürede.

Birde kesinlikle ithal üretimlerden sonra yerli üretimlerdeki farkılıklar hoş değil.Defalarca yerli megane'a binip inceledimde dikkat edince epey fark var sadece şark kurnazlığı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 26 Mayıs 2011; 23:55:53 >

• hayırlı olsun aracınız kazasız belasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ithallerin artısı falan yok?uyuz oluyorum bu yerli ithal muabbetlerine.

hocam artısı var aslında yerliler yerden biraz daha yüksek gijital hız göstergesi yok ve bana göre en önemlisi cam tavan yerine sunroof var yerlilerde..neden ben aynı fiyata açılır tam tavan alamayıp bana göre araçta çok çirkin duran sunroof alıyorum üstelik aynı fiyata?burada ithalleri övmek değil ithal donanımlar Türkiyede üretilsin aynı şekilde gidip fransadan geleni alırsak o zaman bırakın bu ithal yerli muhabbettlerini demeye hakkınız olabilir..arkadaşın aracına gelince bana göre çok süper bi fiyat kaza bela vs yoksa hiç kaçırma derim

aracın ithale göre yüksek olması benim için daha iyi,türkiye şartları malum.
    dijital gösterge sevmiyorum,ayrıca sunroof olsun cam tavan olsun ilgimi çekmiyor.demekki donanım kişiden kişiye değiştiğine göre fark yok.

aracın yerden yüksek olması aracın sportif görünümünü etkilemekte yol tutuş kapasitesini de azaltmaktadır.tabi önemli fark yok ayrıca sunroofla acılır cam tavanı kıyaslamam bile gösterge konusuna karışmam ama aynı paraya ben neden bunlardan mahrum kalıyorum tartışılması gereken bu.birde 2. elde millet yana döne ithal arıyor yerliye bakan yok.asıl sorumlu reno piyasaya tek üretim sunmalıydılar

merak etme aracın yol tutuşu gayet iyi,bir test sürüşüne çıkmanı tavsiye ederim.milletin ithal aradığınıda nereden çıkardın.sahibinden e bakıp söylüyorsan,bizim ezik ama kendini dahi sanan vatandaşımızın şark kurnazlığından başka birşey değil.

Özellikle ithal arayan var hocam eminim.

Biliyorsun bende 2010 ithal megane vardı.2 haftada sattım aracı hemde oldukça iyi bir fiyata sattım aracımı alan arkadaş dahil arayan herkes ithal olduğu için almak istiyordu aracımı istisnasız telefonda konuştuğum herkes aynı şeyi söyledi.

18.000km'deki full 2010 ithal aracımı 1 ay önce 45.500'e sattım mesela hemde 2 hafta gibi bir sürede.

Birde kesinlikle ithal üretimlerden sonra yerli üretimlerdeki farkılıklar hoş değil.Defalarca yerli megane'a binip inceledimde dikkat edince epey fark var sadece şark kurnazlığı değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.