Şimdi Ara

Megaworks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi o taksit çok berbat yaa , oooh çok ucuz diye alıyosun sonra kontrolü kaçırdın mı kaçıyo bi taraflara ; yani ben öğrenciyim aylık gelirim belli zengin falan değilim , bayaa bi süre her ay 250 milyon ödemek açıkcası bana koyuyordu

ya o bose'un sisteme aşık oldum ama yaa şekli bile bi güzel , parası olana bmw 6.45 bile var ama

neyse konu megaworks dağıtmayalım
    Orjinalden alıntı: Wolverine

Sen de peşin fiyatına 12 taksit imkanından yararlanırsan epey değerlendirirsin benim gibi.. Sadece z5500ü peşin para aldım, onu da gigayı satıp almıştım..
    Orjinalden alıntı: civilcivil

wolvi maaşallah para bol galiba , ben bir tane megaworks için bile 2 ay aç kalmıştım ; ne diyelim allah artırsın güle güle ses sistemi satın al

• megawork un de o kadar konuşulacak bir yanı kalmadı ki.cok kaliteli,cok pahalı ,az bulunuyo.bunlar yeterli sanırım

abi o taksit çok berbat yaa , oooh çok ucuz diye alıyosun sonra kontrolü kaçırdın mı kaçıyo bi taraflara ; yani ben öğrenciyim aylık gelirim belli zengin falan değilim , bayaa bi süre her ay 250 milyon ödemek açıkcası bana koyuyordu

ya o bose'un sisteme aşık oldum ama yaa şekli bile bi güzel , parası olana bmw 6.45 bile var ama

neyse konu megaworks dağıtmayalım

Sen de peşin fiyatına 12 taksit imkanından yararlanırsan epey değerlendirirsin benim gibi.. Sadece z5500ü peşin para aldım, onu da gigayı satıp almıştım..

wolvi maaşallah para bol galiba , ben bir tane megaworks için bile 2 ay aç kalmıştım ; ne diyelim allah artırsın güle güle ses sistemi satın al

• Beyler bu Bose'u diğer setlerden ayıran ve fiyatını bukadar pahalı yapan nedir bilen var mı ben teknosada denedim ses kalitesi çok iyiydi tiz bas dengesi falan süperdi mesela ama yinede çok pahalı ve uyduları çok küçük acaba ayrı tweeterı falan var mı?
  • yani ustası sayılmam bu işin çok iyi bir müzik kulağım var diyede bir iddiam yok , ben de bir bose sistem dinledim ama o 3 milyarlık değildi daha dandikti ve de şöyle bişey var sistemden çıkan ses sanki home-theatre lardaki gibi çok dolgun geliyordu; sanırım o sistem bilgisayar için dizayn edilmemiş home-theatre gibi birşey ; çünkü multimedya sistemlerde home-theatre lar kadar ses verebilmesine rağmen ben aynı keyifi alamıyorum . Yani dediğim gibi öyle uzmanım diye bir iddiam yok ama kişisel keyif meselesi bu sonuçta ; duygusal bir açıklama yaptım sana
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Beyler bu Bose'u diğer setlerden ayıran ve fiyatını bukadar pahalı yapan nedir bilen var mı ben teknosada denedim ses kalitesi çok iyiydi tiz bas dengesi falan süperdi mesela ama yinede çok pahalı ve uyduları çok küçük acaba ayrı tweeterı falan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilcivil -- 22 Temmuz 2005, 21:34:07 >

• Valla aynen banada dolgun geldi ses niye ki acaba?
  • Arkadaşlar, diyelim ki elimize o seti alacak kadar para geçti veya piyango çıktı mesela, bose da aldık eve...
    Şimdi evinde zaten megaworks, gigaworks, z5300, z5500, j9940, j9940b gibi setleri kullanıp da memnun olan biriysek o zaman bu Bose'dan kullandığımız sete göre çok daha fazlasını beklemez miyiz?
    Hani ne bileyim, daha kaliteli tizler, midler, bass seslerinde daha bir güçlülük felan gibi. Ama farzedelim ki öyle bir ses alamadık, o zaman ne olacak? Yani ya hayalkırıklığı ve hüsrana uğrarsak?
    Ya bu set en iyi durumda bile elimizdeki sete göre çok daha fazlasını veremezse??? Yani 3 milyarlık bir setten ben şahsen çok şey beklerim. Ama ya o beklediğimiz farkı alamazsak?_? O zaman 3 milyarlık set elimizde patlamış olmaz mı??
    O yüzden ben diyorum ki mesela megaworks kullanan biriysek gigaworks'e göz koymayalım. (ben kullandığım için biliyorum, pek de fark yok aralarında, hani 350 milyona göre 1 milyarlık ses farkı yok asla).
    Mesela jazz 9940 kullanıyorsak b modeline göz dikmeyelim, gereksiz.
    Mesela jazz 9940b kullanan biriysek z5500e göz dikmeyelim. Hele z5300 kullanıyorsak o kadar para farkı verip z5500e de gerek yok.
    Neden? Çünkü verilen paraya göre alınan ses farkına değmeyecek?
    Ama evinde masa üstü 2 tane 10ar milyonluk ses sistemi kullanan birine gidip megaworks alırsak o zaman ses kalitesine çıldırır tabii..
    Fakat bu kişiye ilerde mesela gigaworks aldırın, arkaya atılan 2 fazla hoparlör ile azcık daha fazla gelen bass sesi için yaklaşık 700 milyon fark vermeye değer mi??? Cevabını siz verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 23 Temmuz 2005, 3:33:46 >

• Magesuko kardeşim,o setlerin(BOSE SERİLERİ) pahalı olmasındaki en temel neden : Uyduların 10 WATT ile modeline göre 100 yada 200 watt arasında herhangi bir güçte çalışabiliyor olması Ayrıca wooferın iç dizaynı Mesela elinde kanal başına 50 wattlık amfin varsa BOSE bağlayabilirsin,elinde kanal başına 100-150 wattlık güç üreten amfin varsa uydular onlada uyum gösteriyor,başka set olsa,amfiden güçşüz olduğunda hoparlör yanar,hoparlör daha güçlü olduğunda amfiyi yakar vs...İşte BOSE,bu esnekliği yüzünden bu kadar pahalı

• İşte bu yine eski modeli,yenisi de vardı bulamadım henüz,içinde tüneller falan var resmen bir sürü yol yapmışlar adamlar ve yanlış hatırlamıyorsam içinde 4-5 adet bas sürücüsü vardı

• Valla Affan arkadaşım, şimdi ben bu sete 3 milyar verecem, ondan sonra çok şey beklerim ben bu setten...
    Mesela ben şu an z5500 ile şu sıralar çok dinlenen Dale don dale şarkısını master volume 2,5 iken bile dinlediğimde (diğer tüm ayarlar orta seviyede) çıkan bass sesini evin her yerinden duymak mümkünken bu bose setin o kadar kısık seste z5500den çıkan sesi nasıl vereceğini veya 3 milyarlık sesi nasıl vereceğini merak ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Magesuko kardeşim,o setlerin(BOSE SERİLERİ) pahalı olmasındaki en temel neden : Uyduların 10 WATT ile modeline göre 100 yada 200 watt arasında herhangi bir güçte çalışabiliyor olması Ayrıca wooferın iç dizaynı Mesela elinde kanal başına 50 wattlık amfin varsa BOSE bağlayabilirsin,elinde kanal başına 100-150 wattlık güç üreten amfin varsa uydular onlada uyum gösteriyor,başka set olsa,amfiden güçşüz olduğunda hoparlör yanar,hoparlör daha güçlü olduğunda amfiyi yakar vs...İşte BOSE,bu esnekliği yüzünden bu kadar pahalı

Sağol kardeşim anladım. Ben bose'un sitesinden okumuştum zaten adamların niye kanallı yaptığını şu an hatırlamıyorum tam ama az güçle çok ses almaya yarıyodu yanılmıyosam yani kanallar arasında dolaşan ses güçlenerek çıkıyor. Bu teknolojiyide Bose mühendisleri icat etmiş ve adının Acoustimass koymuşlar yanlışım yoksa.

@Wolverine valla katılmamak elde değil söylediklerine hic bir ses bencede 3 milyar etmez eğer daha ucuza ona yakın kalitede ses varsa ama Bose'un sesinde bir doluluk, dolgunluk hissettim gerçekten özellikle küçük odalarda muhteşem performans vereceğine eminim ama dediğin gibi z5500 kullanırken gidip Bose almak (Piyango çıkmadıkca ) pek mantıklı değil tabii.

• Evet, dediğin gibi bu teknolojiye acoustimass adını vermişler.. Siz yine dinleme fırsatı bulmuşsunuz, Trabzon'da öyle bir imkan olacağını ben hiç sanmıyorum. Bir kez dinlesem mutlaka bişeyler derdim burda..
    quote:

Sağol kardeşim anladım. Ben bose'un sitesinden okumuştum zaten adamların niye kanallı yaptığını şu an hatırlamıyorum tam ama az güçle çok ses almaya yarıyodu yanılmıyosam yani kanallar arasında dolaşan ses güçlenerek çıkıyor. Bu teknolojiyide Bose mühendisleri icat etmiş ve adının Acoustimass koymuşlar yanlışım yoksa.

@Wolverine valla katılmamak elde değil söylediklerine hic bir ses bencede 3 milyar etmez eğer daha ucuza ona yakın kalitede ses varsa ama Bose'un sesinde bir doluluk, dolgunluk hissettim gerçekten özellikle küçük odalarda muhteşem performans vereceğine eminim ama dediğin gibi z5500 kullanırken gidip Bose almak (Piyango çıkmadıkca ) pek mantıklı değil tabii.

• vallaha duygularıma tercüman oldun , ben kaç kişiye bunları anlatmayı çalışıyorum günlük hayatta ama nafile

ya o kadar verecek parası olanda gitsin alsın güle güle kullansın ne diyelim yani , arada bizi de çağırsın evine beraber DVD falan izleyelim ; ama dediğim gibi multimedya sistemlere göre benim farkettiğim en büyük fark çok dolgun bir ses vermesi , sanırım hoparlörlerin bulunduğu yere de bağımlılığı yok muymuş neymiş , nereye koyarsan koy aynı sesi alabilirsin gibi bir iddiası var diyormuş adamlar ki bir arkadaştan duymuştum bunu ve herhangi bi yerde doğrulayamadım henüz
    sonuçta hi-end bir ses sistemi ve bütün hi-end ler gibi bu da çok pahalı , tabii ki de marka değeri satma gibi de bi sürü fiyat artırıcı etkeni var
    quote:

Arkadaşlar, diyelim ki elimize o seti alacak kadar para geçti veya piyango çıktı mesela, bose da aldık eve...
    Şimdi evinde zaten megaworks, gigaworks, z5300, z5500, j9940, j9940b gibi setleri kullanıp da memnun olan biriysek o zaman bu Bose'dan kullandığımız sete göre çok daha fazlasını beklemez miyiz?
    Hani ne bileyim, daha kaliteli tizler, midler, bass seslerinde daha bir güçlülük felan gibi. Ama farzedelim ki öyle bir ses alamadık, o zaman ne olacak? Yani ya hayalkırıklığı ve hüsrana uğrarsak?
    Ya bu set en iyi durumda bile elimizdeki sete göre çok daha fazlasını veremezse??? Yani 3 milyarlık bir setten ben şahsen çok şey beklerim. Ama ya o beklediğimiz farkı alamazsak?_? O zaman 3 milyarlık set elimizde patlamış olmaz mı??
    O yüzden ben diyorum ki mesela megaworks kullanan biriysek gigaworks'e göz koymayalım. (ben kullandığım için biliyorum, pek de fark yok aralarında, hani 350 milyona göre 1 milyarlık ses farkı yok asla).
    Mesela jazz 9940 kullanıyorsak b modeline göz dikmeyelim, gereksiz.
    Mesela jazz 9940b kullanan biriysek z5500e göz dikmeyelim. Hele z5300 kullanıyorsak o kadar para farkı verip z5500e de gerek yok.
    Neden? Çünkü verilen paraya göre alınan ses farkına değmeyecek?
    Ama evinde masa üstü 2 tane 10ar milyonluk ses sistemi kullanan birine gidip megaworks alırsak o zaman ses kalitesine çıldırır tabii..
    Fakat bu kişiye ilerde mesela gigaworks aldırın, arkaya atılan 2 fazla hoparlör ile azcık daha fazla gelen bass sesi için yaklaşık 700 milyon fark vermeye değer mi??? Cevabını siz verin...

• bende öyle bir seti dinleme fırsatı bulamadım ama dinlesem bile bana fazla birşey katacağı kanısında değilim.cunku bunun bir sonu olmalı,bir set ne kadar daha berrak sese,dolgun bass lara,güzel tizlere sahip olabilirki.bence günümüzdde kullandığımız ses sistemleriyle buyuk farklar göstereceğini sanmam.tabi dinlemenden fazla birşey söylemek yanlış olurama benim düşüncem bu yönde
    quote:

Evet, dediğin gibi bu teknolojiye acoustimass adını vermişler.. Siz yine dinleme fırsatı bulmuşsunuz, Trabzon'da öyle bir imkan olacağını ben hiç sanmıyorum. Bir kez dinlesem mutlaka bişeyler derdim burda..
    quote:

• Aslında herşeyde olduğu gibi bunda da bir sınır var ama bizler ev ve oda ortamında sınırları zorluyoruz. Ne diyim, ben bose'a o parayı verecek durumda olsam daha önce hiç ses sistemi dinlememiş olmayı veya kaliteli saydığımız diğer setleri dinlememiş olmayı isterdim. Çünkü o parayı verip beklediğini bulamamak ve hayal kırıklığına uğramak var işin sonunda. Ne kadar zengin olursan ol, 3 milyarı bir seferde bir ses sistemine verip ondan memnun kalmayan biri de üzülür o paraya yani..
  • bence şöyle bir şeyde var,bir set ne kadar kaliteli olursa olsun 3milyar cok bence.düşünsenize 3milyara daha başka neler yapılabilr,cok super bi pc yada 3 tane hatrı sayılı pc alırsın
    quote:

Aslında herşeyde olduğu gibi bunda da bir sınır var ama bizler ev ve oda ortamında sınırları zorluyoruz. Ne diyim, ben bose'a o parayı verecek durumda olsam daha önce hiç ses sistemi dinlememiş olmayı veya kaliteli saydığımız diğer setleri dinlememiş olmayı isterdim. Çünkü o parayı verip beklediğini bulamamak ve hayal kırıklığına uğramak var işin sonunda. Ne kadar zengin olursan ol, 3 milyarı bir seferde bir ses sistemine verip ondan memnun kalmayan biri de üzülür o paraya yani..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.